Zadnje novice

Ojačevalec - problem

Vse kar se tiče avtoakustike

OdgovorNapisal/-a Crazy Alfista » Če Maj 19, 2011 11:15 pm

sem glih mislil napisat, da probaj se tisti drugi kabel, ki ej za anteno

ce pa ti tam skoz gori lucka, potem je nekaj z aradiem narobe
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 4297
Pridružen: To Jul 05, 2005 3:01 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a DanijelSipek » Pe Maj 20, 2011 7:50 pm

Nič ne gori več, tako da je bil problem samo v remote kablu -ki ga je zdaj zamenjal antenski kabel
Slika
DanijelSipek
Alfist
Alfist
Prispevkov: 415
Pridružen: Po Apr 27, 2009 12:46 pm
Kraj: Trate

OdgovorNapisal/-a Crazy Alfista » Po Maj 23, 2011 2:29 pm

pravim da imas remote izhod zanic, sedaj pa je vredu ko je na antenski kabel prikloplejno
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 4297
Pridružen: To Jul 05, 2005 3:01 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a LaŠko-TeaM » Po Maj 23, 2011 9:15 pm

Lahko je pa tudi to,ena varjanta pa je ker vsi radiji nimajo isto tele modre kable.Jaz na prejšnjem radiju LG sem tudi imel modri kabel,ki je imel belo črto in pisalo je antena gor na kablu,ker na un celi modri kabel ni delalo.
Zadj ko mam pa Alpine radio je pa spet kontra,vezano mam na cel modri kabel in piše gor remote,na unga k piše gor antena in ma belo črto gor na tista pa ne dela,tak da majo radiji različno po moje.

l.p.
Slika
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 1771
Pridružen: Sr Feb 04, 2009 6:00 pm
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

Re: Ojačevalec - problem

OdgovorNapisal/-a Egr » Če Mar 17, 2016 7:02 pm

ja seveda ker ti ko priklopiš tako kot si ti dal na moder kabel,je bil amp pod napetostjo in vsak padec ali dvig napetosti ti je poknilo...

Praviloma je tako da ,ko piržgeš radio pošlje po remotu signal ,na amp ampak je radio že prižgan se pravi dokler se amp dvigne preveri vse traja 1 do dve sekunde če ne več ,nato šele začne dajat tok na izhode .

Drugače če je karkoli narobe se prizge druga lučka če ma oz barva :D
Egr
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 69
Pridružen: Po Jan 16, 2012 11:52 am

Re: Ojačevalec - problem

OdgovorNapisal/-a ARfan » So Mar 19, 2016 9:39 am

Egr napisal/-a:ja seveda ker ti ko priklopiš tako kot si ti dal na moder kabel,je bil amp pod napetostjo in vsak padec ali dvig napetosti ti je poknilo...

Praviloma je tako da ,ko piržgeš radio pošlje po remotu signal ,na amp ampak je radio že prižgan se pravi dokler se amp dvigne preveri vse traja 1 do dve sekunde če ne več ,nato šele začne dajat tok na izhode .

Drugače če je karkoli narobe se prizge druga lučka če ma oz barva :D



po petih letih je majster verjetno že odpravil težavo.....
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel
 
Prispevkov: 1085
Pridružen: Ne Apr 11, 2010 5:18 pm

Re: Ojačevalec - problem

OdgovorNapisal/-a Egr » So Mar 26, 2016 10:33 pm

Se opravičujem gospod ,nisem videl letnice:D

Po petih letih se ti ne zdi da bi lahko počistli malo :D
Egr
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 69
Pridružen: Po Jan 16, 2012 11:52 am

Re: Ojačevalec - problem

OdgovorNapisal/-a Alfa33 » Po Mar 28, 2016 7:22 am

Samo ti pa si mutav...
Slika
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
 
Prispevkov: 3319
Pridružen: Če Sep 25, 2003 12:30 pm
Kraj: Ljubljana-Vič

Re: Ojačevalec - problem

OdgovorNapisal/-a MaStr » Po Mar 28, 2016 12:21 pm

Egr napisal/-a:Po petih letih se ti ne zdi da bi lahko počistli malo :D

Zakaj že?
Kaj pa, če se že danes najde kakšen z podobnim problemom?
MaStr
Moderator
Moderator
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159, 1.9JTDm
 
Prispevkov: 7667
Pridružen: Sr Nov 09, 2005 8:34 pm
Kraj: Assling (Jesenice)

Prejšnja

Vrni se na Avtoakustika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov