Zadnje novice

Avtoradio za 156-ko

Vse kar se tiče avtoakustike

OdgovorNapisal/-a alfa156romeo156 » Sr Mar 07, 2012 3:54 pm

odlično. veš mogoče za koga, da prodaja star konektor za multifunkcijski volan...al bom moral kupiti novega za 80€...:D pol radia..:D
alfa156romeo156
Alfa Member
Alfa Member
Prispevkov: 117
Pridružen: Če Okt 20, 2011 7:26 am

OdgovorNapisal/-a technoboy » Sr Mar 07, 2012 3:57 pm

To pa na žalost ne. Poglej malo na avtoakustika.com mogoče se najde kaj ;)
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 1134
Pridružen: Če Maj 01, 2008 10:51 pm
Kraj: gorenjska

OdgovorNapisal/-a alfa156romeo156 » Sr Mar 07, 2012 4:02 pm

ma ja, bom že..:D hvala za info...lahko mogoče kakšno sliko, kako zgleda v 156-ki z isto osvetlitvijo, kot jo ima armaturka?
alfa156romeo156
Alfa Member
Alfa Member
Prispevkov: 117
Pridružen: Če Okt 20, 2011 7:26 am

OdgovorNapisal/-a technoboy » Sr Mar 07, 2012 4:09 pm

Na žalost ne lahko pa pogledaš kako izgleda pri meni v puntotu (zaslon v oranžni barvi, tipke pa rdeče)
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.ph ... 2&start=45
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 1134
Pridružen: Če Maj 01, 2008 10:51 pm
Kraj: gorenjska

OdgovorNapisal/-a alfa156romeo156 » Sr Mar 07, 2012 4:15 pm

lepo zlgeda....kumaj čakam, da ga dobim...:D
alfa156romeo156
Alfa Member
Alfa Member
Prispevkov: 117
Pridružen: Če Okt 20, 2011 7:26 am

OdgovorNapisal/-a MasheeQa » Če Avg 02, 2012 10:27 pm

Zdravo.

Jaz se pa navdušujem nad nakupom tegale:
http://www.orangeaudio.si/avtoradio/pio ... eh-6400bt/

Zanima me ( tisti ki ste pioneerja z bt že ugradili.. )

Ali obstaja možnost da recimo na tipko 1 shraniš eno telefonsko številko.. na tipko 2 drugo.. itd. tako kot se shranijo radijske postaje.. da imaš potem hitro klicanje.. samo pritisneš call in recimo 1 .. ?
MasheeQa
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 524
Pridružen: Ne Maj 13, 2012 8:31 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a alfa111 » So Nov 17, 2012 7:59 pm

Bom kar to temo uporabil, sem pri menjavi radia v 156 pred FL in imam problem, sedaj imam jvc-ja notri in mi sony radio ne gre not, nek 1-2 cm ven štrli, ker je tudi za toliko daljši od jvc-ja, tako da ni problem v kablih, ampak je premalo prostora zadaj... je kdo to že reševal kdaj? In pa druga stvar, napeljava tistega kabla za aux ali usb, je kdo to že napeljal in pa kako oz. kam? Hvala
alfa111
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Vozilo: ex 156 2.0 selespeed
156 SW 1.9jtd
156 1.9 jtd
 
Prispevkov: 278
Pridružen: To Apr 13, 2010 11:23 pm

OdgovorNapisal/-a Assholer » So Nov 17, 2012 8:30 pm

Jaz imam kabel za usb speljan v sovoznikov predal, uporabil pa sem luknjo od lučke - samo malo sem popilil rob, toliko da gre lučka nazaj v luknjo z kablom vred.
Je pa tudi meni od začetka radio štrlel ven za skoraj centimeter, vendar se je po nekaj tednih lepo posedel notri.
lp. Tomaž
Slika

If in doubt - flat out
Assholer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: AR 156 SW 1.9 JTDm
Suzuki Vitara
 
Prispevkov: 1701
Pridružen: Pe Okt 29, 2010 4:57 pm
Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a alfa111 » So Nov 17, 2012 10:32 pm

To je super za usb ja :D mi je všeč predlog, samo za aux npr. če bi htel prek mobitela muziko poslušat je pa malo nerodno, to mogoče rešim z leplenjem kabla ob konzolo do menjalnika.... Drugače pa radio ni šans da bi mi se po parih dneh usedel, ker dejansko tolče zadaj :S očitno treba poiskat manjši radio :)
alfa111
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Vozilo: ex 156 2.0 selespeed
156 SW 1.9jtd
156 1.9 jtd
 
Prispevkov: 278
Pridružen: To Apr 13, 2010 11:23 pm

OdgovorNapisal/-a Bojanxe » So Nov 17, 2012 10:42 pm

Cudno, da ima tvoj avtoradio toliko daljšo vgradno globino kot ostali.
Jaz sem mel samo s činči težave, ker so bili predolgi in sem dal kotne. Je pa res da placa ni na odmet.

USB spelji v sovoznikov predal, kot ti je Assholer napisu, aux bi mogoče potegnil do pepelnika? Sicer to še nisem počel, ampak je sigurno izvedljivo. Potem ko rabiš aux, lepo odpreš pokrov pepelnika in maš tam priklop.
Alfa Klub Slovenija
Bojanxe
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 155 1.8 8V
 
Prispevkov: 4521
Pridružen: Po Jul 11, 2011 8:41 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a alfa111 » Ne Nov 18, 2012 1:13 am

Bojanxe napisal/-a:Cudno, da ima tvoj avtoradio toliko daljšo vgradno globino kot ostali.
Jaz sem mel samo s činči težave, ker so bili predolgi in sem dal kotne. Je pa res da placa ni na odmet.

USB spelji v sovoznikov predal, kot ti je Assholer napisu, aux bi mogoče potegnil do pepelnika? Sicer to še nisem počel, ampak je sigurno izvedljivo. Potem ko rabiš aux, lepo odpreš pokrov pepelnika in maš tam priklop.
Dobra ideja, bom sprobal. Ma kar se radia tiče, ima zadaj kot neka hladilna rebra in to je točno teh 1-2cm zaradi katerih ne gre do konca, tudi če ne bi bilo kablov ne bi šel, škoda....
alfa111
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Vozilo: ex 156 2.0 selespeed
156 SW 1.9jtd
156 1.9 jtd
 
Prispevkov: 278
Pridružen: To Apr 13, 2010 11:23 pm

OdgovorNapisal/-a medhotman » Sr Maj 15, 2013 9:17 pm

Imam vprašanje. V alfico 156 bi rad dal orginalni radio in pa multifunkcijski volan ker tega v opremi nimam pa me zanima ali je z tem veliko dela oz. ali se sploh da do preuredit in pa kaj vse moram dokupit in pa ali se sploh splača :)

LP
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 708
Pridružen: Sr Jan 19, 2011 7:27 pm
Kraj: CE

OdgovorNapisal/-a NejcKo » Sr Maj 15, 2013 9:31 pm

Pomoje da kabel za komande, ki se priklopi zadaj v radijo, in more zadeva špilat.

http://www.orangeaudio.si/obvolanske-ko ... fa-romeo-1
http://www.orangeaudio.si/povezovalni-k ... -blaupunkt

Neki takega?
NejcKo
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 318
Pridružen: Sr Jun 13, 2012 3:42 pm
Kraj: Depala vas

OdgovorNapisal/-a Banny » Sr Maj 15, 2013 10:53 pm

medhotman napisal/-a:Imam vprašanje. V alfico 156 bi rad dal orginalni radio in pa multifunkcijski volan ker tega v opremi nimam pa me zanima ali je z tem veliko dela oz. ali se sploh da do preuredit in pa kaj vse moram dokupit in pa ali se sploh splača :)

LP


radio na kasete original mam jst doma, če rabiš :wink:
Banny
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Prispevkov: 1355
Pridružen: Če Okt 04, 2012 12:14 pm
Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a alfa111 » Pe Maj 17, 2013 10:05 am

Maša, a si kupila na koncu 6400bt? Kako se obnese zadevca?
alfa111
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Vozilo: ex 156 2.0 selespeed
156 SW 1.9jtd
156 1.9 jtd
 
Prispevkov: 278
Pridružen: To Apr 13, 2010 11:23 pm

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtoakustika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost