Zadnje novice

Fiat ECU Scanner

Tehnična vprašanja, ki se dotikajo različnih modelov

Moderator: Tehnika moderatorji

OdgovorNapisal/-a tattoomaniac » To Jan 28, 2014 12:49 am

Okej, hvala. Pod zs sem ti poslal eno vprašanje glede airbagov.
tattoomaniac
Alfa Junior
Alfa Junior
Uporabniški avatar
Prispevkov: 34
Pridružen: Ne Jan 12, 2014 11:11 pm
Kraj: Gornja Radgona

OdgovorNapisal/-a sasoz » Ne Mar 23, 2014 9:05 am

Nabavil sem Vag kabel za ecu scan ampak sem dobil zlomljen cd z dravierji, pa me zanima če ka kdo driverje na rač. da mi jih pošlje? Iskal sem po netu pa nisem nič našel...
sasoz
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: Alfa 156SW 1.9 16v
 
Prispevkov: 433
Pridružen: Pe Jan 18, 2013 10:25 am
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a slayer » Ne Mar 23, 2014 12:47 pm

Prilepi slikico kabla, za katerega iščeš gonilnike.
slayer
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 308
Pridružen: Ne Apr 26, 2009 4:09 pm

OdgovorNapisal/-a WiTBoY » Ne Mar 23, 2014 12:53 pm

www.ftdichip.com

če maš pa 409.1(CH340) ti pa nebo delalo na alfi.
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: 159 2.4 Q4
 
Prispevkov: 3479
Pridružen: Sr Jul 21, 2004 12:10 pm
Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a Veron » Ne Mar 23, 2014 5:31 pm

sasoz napisal/-a:Nabavil sem Vag kabel za ecu scan ampak sem dobil zlomljen cd z dravierji, pa me zanima če ka kdo driverje na rač. da mi jih pošlje? Iskal sem po netu pa nisem nič našel...

Si naročil preko eBaya? Če da, potem piši prodajalcu, ti bo poslal link z driverji takoj.
Veron
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 376
Pridružen: Ne Maj 01, 2005 6:13 pm

OdgovorNapisal/-a sasoz » To Mar 25, 2014 5:14 pm

Hvala, bom proval najprej iz zgornjega linka, če ne bom pa pisal prodajalcu (sem anbavil preko e-bayja. Slikam popoldne pa priložim sliko za kateri kabel gre.
sasoz
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: Alfa 156SW 1.9 16v
 
Prispevkov: 433
Pridružen: Pe Jan 18, 2013 10:25 am
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a sasoz » To Mar 25, 2014 5:18 pm

WiTBoY napisal/-a:www.ftdichip.com

če maš pa 409.1(CH340) ti pa nebo delalo na alfi.


Ja glih tega mam ja :S Jeba, sam kakor vem ko sem naročal sem prilepil link in naj bi bil tale ok....

Naročil sem tega:
http://www.ebay.com/itm/vag-kkl-409-1-f ... d8&vxp=mtr
sasoz
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: Alfa 156SW 1.9 16v
 
Prispevkov: 433
Pridružen: Pe Jan 18, 2013 10:25 am
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a WiTBoY » To Mar 25, 2014 5:37 pm

ja ta bi mogu bit ftdi. sam je tud možnost da kabl ne dela.
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: 159 2.4 Q4
 
Prispevkov: 3479
Pridružen: Sr Jul 21, 2004 12:10 pm
Kraj: Logatec

OdgovorNapisal/-a Killergame17 » To Mar 25, 2014 5:53 pm

Jz mam istega. Dela brez problema :) Maš na cdju pando narisano? Če je mi pošl mail na ZS in ti pošljem vse kar je na cdju :wink:
3.0 V6 12V Arese POWER!
2.0 TS Nord POWER!

- Alfa 164 3.0 V6 12V QV
- Alfa 164 2.0 TS
- Alfa 156 SW 1.9 JTD
- Alfa 164 2.5 TD
- EX Alfa 164 2.0 TS
- EX Alfa 164 2.5 TD
- EX Alfa Giulietta 2.0
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV 1988, Alfa Romeo 164 2.0 TS 1993 in Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000
 
Prispevkov: 3766
Pridružen: To Apr 07, 2009 7:33 pm
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a denis » So Apr 12, 2014 5:39 pm

a je že kdo mogoče imel problem resetirat servisni interval na računalniku za kvaliteto olja? Saj mi nikakor noče izvršiti resetiranja, pod service interval pa mi takoj! :x
denis
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: 159
 
Prispevkov: 342
Pridružen: Sr Jan 16, 2008 7:07 pm
Kraj: Gornja Radgona

OdgovorNapisal/-a JUG » Če Maj 15, 2014 5:14 pm

Mam en problem. Dol sm potegnu MES 1.7, pa mam ELM327 kabel in pa Mini ELM 327 Bluetooth vmesnik. Z obema se brez težav priklopim na računalnik motorja in spremljam parametre etc. Težava se pa pojavi če se hočem na kateri drugi računalnik priklopit. Pač vse nisem šel skozi ampak recimo body computer, pa za klimo, pa instrumente pa tko, mi pa javi napako, da se ne more povezati, da naj preverim povezavo.

Ima kdo kakšno idejo? Kabel je v1.5 bluetooth pa mislim da v1.4.

Hvala
JUG
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 710
Pridružen: Sr Feb 22, 2012 8:59 pm

OdgovorNapisal/-a TribesMan » Če Maj 15, 2014 5:40 pm

Kabl maš zanič, ne dela ti CAN bus...
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa 147 JTD 16V
 
Prispevkov: 9346
Pridružen: Če Jul 12, 2007 6:17 pm

OdgovorNapisal/-a SilverMan » Če Maj 15, 2014 6:33 pm

Jaz sem moral vmesnik malce predelat, je na MES forumu obširna tema izključno o tem (že na vstopni strani imaš link).
Je dolgo branje (trenutno 126 strani), ker moraš notri najti svoj tip vmesnika, ampak predelava je pa čisto enostavna...
SilverMan
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Vozilo: 147 JTDm 16v TbT
 
Prispevkov: 867
Pridružen: Če Mar 27, 2014 10:36 pm
Kraj: Črnomelj

OdgovorNapisal/-a JUG » Če Maj 15, 2014 7:50 pm

Ja hudirja pa nov je :/
JUG
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 710
Pridružen: Sr Feb 22, 2012 8:59 pm

OdgovorNapisal/-a JUG » Če Maj 15, 2014 9:15 pm

Tkole sm šou čez MES forum (http://bit.ly/RGRAxe), pa našel okoli 30 strani, podoben kabel kot je moj. Odščipnil upor, priklopil in sedaj dela vse!

Hvala lepa SilverMan!!!
JUG
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 710
Pridružen: Sr Feb 22, 2012 8:59 pm

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov