Zadnje novice

Ročna klima v AR 159 ??

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

OdgovorNapisal/-a Uroš » Če Jun 11, 2009 8:12 pm

točno o tem sem pisal par postov višje, tako je polavtomatski način ti omogoča izbiro smeri pihanja, hitrost ventilatorja in temperatura pa sta še vedno na avtomatiki, samo lopute so na ročno
Uroš
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 3646
Pridružen: Po Mar 22, 2004 5:35 pm
Kraj: Maribor-Tezno

OdgovorNapisal/-a MaStr » Pe Jun 12, 2009 12:44 am

Word...
MaStr
Moderator
Moderator
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159, 1.9JTDm
 
Prispevkov: 7676
Pridružen: Sr Nov 09, 2005 8:34 pm
Kraj: Assling (Jesenice)

OdgovorNapisal/-a BRLE » Pe Jun 12, 2009 8:02 am

Meni FULL AUTO piha poleti skozi zgornje zračnike, pozimi pa skozi spodnje v noge. Tako je po moje prav... :wink: Edino moram res pazit kako usmerim zračnike da ne pihajo direktno v telo - malce stran od sebe ali v roke - upam da ne bo "reuma" stisnila v to roko na "stare dane". #-o
V vsaki šali je malo šale (in veliko resnice)!!!
BRLE
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 625
Pridružen: Če Maj 17, 2007 7:44 am
Kraj: Kranj

Re: Ročna kima v 159??

OdgovorNapisal/-a ticyficy » Ne Mar 26, 2017 11:55 pm

Je kdo probu ročno klimo konvertat v avtomatsko?
Alfa Romeo 166,
Alfa Romeo 145,
Alfa Romeo 159 SW,
Alfa Romeo 155,
Alfa Romeo 156 SW.
ticyficy
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159, 155
 
Prispevkov: 67
Pridružen: Ne Apr 21, 2013 10:09 pm

Re: Ročna klima v AR 159 ??

OdgovorNapisal/-a duler » Ne Apr 02, 2017 10:38 am

tudi mene zanima če se da pretvorit iz ročne v avtomatsko? ali se da zamenjat samo modul ali moraš zamenjat še komplet napeljavo? nekateri pravijo da je že vse napeljano , nekateri pa da ni :-$
duler
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 136
Pridružen: Po Avg 11, 2014 11:57 pm
Kraj: Dravograd

Re: Ročna klima v AR 159 ??

OdgovorNapisal/-a WiTBoY » Ne Apr 02, 2017 10:45 am

Je kar nekaj dela. Potrebno je odstranit armaturo. Zamenjat kable od pečke so itaq loceni od ostale inštalacije. In sestvit nazaj. Je pa vse plag and play
WiTBoY
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: 159 2.4 Q4
 
Prispevkov: 3485
Pridružen: Sr Jul 21, 2004 12:10 pm
Kraj: Logatec

Prejšnja

Vrni se na 159, Brera, Spider

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov