Stran 1 od 1

Članstvo v Alfa Klubu 2021

OdgovorObjavljeno: Pe Feb 05, 2021 6:09 pm
Napisal/-a Zhagar
V lanskem letu si štejemo v ponos, da smo lahko organizirali toliko dogodkov glede na ukrepe proti koronavirusu. Še posebej smo ponosni na Veliko srečanje, kjer nam je uspelo pridobiti vse potrebne dokumente za legalno organizacijo srečanja. Na srečanje je seveda prišla policijska kontrola, ki je preverila ustreznost papirjev.

Kako bo z dogodki in srečanji v letošnjem letu je izredno težko napovedati, saj se zdi kot da se stvari spreminjajo iz dneva v dan, če ne vsaj iz tedna v teden. Letošnja članarina bo znašala enakih 30,00 EUR kot vse članarine doslej. Razloga za podražitev ne vidimo.

Zakaj se včlaniti v Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo?

Kot večina ostalih klubov, tudi Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo deluje s pomočjo svojih članov, ki so ključnega pomena za obstoj našega kluba in skupnosti. Zato vas vljudno vabimo, da pristopite v naš klub, ter tako podprete delovanje največjega slovenskega kluba, naše priljubljene znamke vozil Alfa Romeo. Članstvo v Alfa klubu vam prinaša veliko ugodnosti in je namenjeno vsem lastnikom in ljubiteljem vozil Alfa Romeo, lastništvo vozila pa ni pogoj za včlanitev.

Kakšne so ugodnosti za člane Alfa Kluba?[/b]

S potrjeno člansko izkaznico lahko koristite številne popuste, ki jih nudijo naši klubski partnerji, ter se ugodneje udeležujete uradnih srečanj in prireditev, prav tako pa so za člane Alfa kluba ugodnejši tudi nakupi v našem butiku. S članstvom boste tudi na forumu prejeli status člana.

[b]NOVI ČLANI
boste ob včlanitvi prejeli START PAKET, ki vključuje kapo s šiltom ali majico (vaša izbira), klubsko nalepko za na avto in seveda člansko izkaznico s katero se boste predstavljali kot član Alfa kluba.
OBSTOJEČI ČLANI boste ob podaljšanju članarine prejeli darilo za zvestobo klubu, kot zahvalo za vašo podporo.


Kako se včlaniti v Alfa Klub?[/b]

[b]NOVI ČLANI
izpolnite prijavnico, ki jo najdete na našem portalu (http://alfa-klub.com/vclani-se/), ali pa jo dobite v fizični obliki pri najbližjem članu vodstva in na vseh uradnih srečanjih in prireditvah. Nato boste prejeli vse informacije za plačilo članarine.

OBSTOJEČI ČLANI pa le poravnate članarino z nakazilom na naš transakcijski račun, ali z gotovino pri najbližjem članu vodstva, nato vse ostalo uredimo mi.


Članarina za leto 2021 znaša 30€ in je enotna, tako za nove člane, kot za člane, ki članarino podaljšajo.


Ko bomo prejeli vaše plačilo, boste prejeli zgoraj omenjene artikle in nemoteno uveljavljali popuste pri klubskih partnerjih. Možno je pošiljanje po pošti, ali pa osebni prevzem po dogovoru.

---------------

Podatki za nakazilo:

Klub ljubiteljev vozil Alfa Romeo (Alfa Klub)
Kropa 3a
4245 Kropa

IBAN: SI56 6100 0000 7447 813
SWIFT/BIC: HDELSI22
Sklic: 00 2021
Znesek: 30,00 €
Namen: Članarina 2021

VSEM ČLANOM ALFA KLUBA, OZIROMA TISTIM KI BOSTE TO POSTALI, SE ZAHVALJUJEMO ZA ZAUPANJE IN PODPORO PRI NADALJNJEM RAZVOJU KLUBA.


Za dodatna vprašanja ali pojasnila smo na voljo v tej temi, na info@alfa-klub.com.

Slika

Re: Članstvo v Alfa Klubu 2021

OdgovorObjavljeno: So Feb 06, 2021 4:53 pm
Napisal/-a alex146
Plačano

lp

Re: Članstvo v Alfa Klubu 2021

OdgovorObjavljeno: Ne Feb 07, 2021 2:24 pm
Napisal/-a Zhagar
Hvala za zaupanje tudi letos.

Re: Članstvo v Alfa Klubu 2021

OdgovorObjavljeno: Če Feb 11, 2021 1:15 pm
Napisal/-a Jogador
Nekaj let nism plačal članarine, lahko letos samo nakažem spet pa je to to ali se moram kaj ponovno včlanit?

Re: Članstvo v Alfa Klubu 2021

OdgovorObjavljeno: Če Feb 11, 2021 5:24 pm
Napisal/-a Zhagar
Lahko, vas še imamo v evidenci. Ponovna izpolnitev pristopne izjave ni potrebna.