Zadnje novice

ELM kabel in ECUscan problem

Tehnična vprašanja, ki se dotikajo različnih modelov

Moderator: Tehnika moderatorji

Re: ELM kabel in ECUscan problem

OdgovorNapisal/-a mitek » Ne Mar 01, 2020 9:47 pm

Na giuliji 2.2 imam problem, med testiranjem povezave mi zazna avto, ko se pa hočem povezati na ECU pa povezava ne uspe. Uporabljam kabel ki je na sliki. S telefonom se preko aplikacije torque in drugega vmesnika normalno povežem. Isti kabel sem preizkusil na fiat ideji kjer vse deluje normalno. Ali ta kabel ni primeren za giulio, ali je problem v kakšnih nastavitvah?
Hvala
Slika
Slika
Slika
mitek
Alfa Junior
Alfa Junior
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa 156 3.0 V6
 
Prispevkov: 23
Pridružen: Ne Apr 12, 2009 8:52 pm
Kraj: maribor

Re: ELM kabel in ECUscan problem

OdgovorNapisal/-a Gricko » Po Mar 02, 2020 12:04 am

saj ti piše "latency to high"
v nastavitvah računalnika -upravitelj naprav- vrata-nastavitev vrat - dodatno - tu imaš latency in moraš nastaviti. trenutno je nastavljeno na max in je očitno preveč
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Vozilo: 156Sw
 
Prispevkov: 905
Pridružen: Če Sep 21, 2006 8:00 pm
Kraj: Ljubljana

Re: ELM kabel in ECUscan problem

OdgovorNapisal/-a mitek » Po Mar 02, 2020 7:32 pm

To misliš tam, ko piše "latency timer"? Sem poizkusil spremenit na 8, 2 in 1 v originalu je bilo 16 pa klub temu javlja (latency too high). Bi še moral spremeniti kakšne druge nastavitve?

Slika
Slika
mitek
Alfa Junior
Alfa Junior
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa 156 3.0 V6
 
Prispevkov: 23
Pridružen: Ne Apr 12, 2009 8:52 pm
Kraj: maribor

Prejšnja

Vrni se na Ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov