Zadnje novice

Navigacija - AR 159

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

OdgovorNapisal/-a red159 » Po Maj 23, 2011 9:42 pm

pravkar naredil update!

update se je naerdil ok. Zaženem in vidim, da je jezik italijanski :evil:

vstavim še enkrat update cd, zažene update, vendar ga ne izvrši (črn ekran).
Zdaj sakič ko začenem začne z instalacijo :cry:


Mislim da bi se normalno zagnala, če bi lahko odstranil cd.
Ima kdo idejo kako?
red159
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 9
Pridružen: Pe Maj 20, 2011 11:05 am

OdgovorNapisal/-a red159 » To Maj 24, 2011 7:30 am

uspel! :D

Sam še jezik (oba) spremenim na angleško! :roll:
red159
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 9
Pridružen: Pe Maj 20, 2011 11:05 am

Alfa 159 navigacija

OdgovorNapisal/-a Anubis » Sr Maj 30, 2012 11:27 am

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu, torej se za začetek že vnaprej opravičim za kakšne bedarije ki jih bom napisal..

Torej, prosil bi pa, če lahko kdo ponovno naloži, oz. mi pošlje firmware za connectnav 12.3, ker jih na multiuploadu več ni :?

In, pa zanima me še, če je res da ko enkrat naložiš 12.3, delajo tudi RT3 karte?

LP, Mitja :)
Anubis
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 6
Pridružen: Sr Maj 30, 2012 11:23 am

OdgovorNapisal/-a anba » Sr Maj 30, 2012 1:05 pm

Izvoli:

http://www.multiupload.nl/TWNH1CIOMO

V .zip fajlu imaš 12.3 update in še Setup CD (če ga slučajno nimaš), s katerim potem spremeniš jezik.

Ja, RT3 karte po update-u delujejo.
anba
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 117
Pridružen: Ne Jan 29, 2012 2:30 pm

OdgovorNapisal/-a Anubis » Če Maj 31, 2012 8:00 am

ok, najlepša hvala :)
Anubis
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 6
Pridružen: Sr Maj 30, 2012 11:23 am

navigacija

OdgovorNapisal/-a alfa romeo 145 » Pe Jun 29, 2012 2:07 pm

lepo pozdravljeni prosil bi za eno pomoč glede navigacije. pred kratkim sem kupil alfo 159 ki ima vgrajeno navigacijo, in uspelo mi je narediti update na zadnjo verzijo nikakor pa mi ne uspe posneti karte slo za navigacijo,sem poskušal tako kot je napisano na forumu pa ne uspe in bi prosil če komu ni odveč ki ima karto če je pripravljen mi posneti ta cd, tudi plačam. hvala za odgovore
alfa romeo 145
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 26
Pridružen: To Apr 11, 2006 9:32 am

OdgovorNapisal/-a red159 » Sr Jul 04, 2012 6:36 am

Za komplet navigacijo je cca 10cd jev.
Če prideš v velenje ti lahko posnamem
red159
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 9
Pridružen: Pe Maj 20, 2011 11:05 am

Navigacija part2

OdgovorNapisal/-a Matej46 » Pe Jul 20, 2012 12:19 am

A mi lahko kdo pošlje link da bi si potegnu dol karto Evrope- da mi potem dela v Alfa navigaciji. Bral sem vaše teme pa ne najdem free-kr od nekje pa ne upam loudat.
Tanks
Matej46
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 60
Pridružen: Sr Nov 10, 2010 4:22 pm
Kraj: Srednje Bitnje

OdgovorNapisal/-a Alfa33 » Če Jan 09, 2014 9:08 am

A original navigacija je plug&play ali potem potrebuješ še kakšno drugo anteno oz. gps modul?
Slika
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
 
Prispevkov: 3322
Pridružen: Če Sep 25, 2003 12:30 pm
Kraj: Ljubljana-Vič

OdgovorNapisal/-a TribesMan » Če Jan 09, 2014 9:12 am

Kakor vem niti dimenzijsko ne paše v armaturko, moraš zamenjat tist del armature, ki gre okoli radia. Navigacija rabi malenkost večjo odprtino.
Pa seveda rabiš napeljat anteno za GPS...
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa 147 JTD 16V
 
Prispevkov: 9387
Pridružen: Če Jul 12, 2007 6:17 pm

OdgovorNapisal/-a Foggy » Če Jan 09, 2014 9:30 am

Tako kot je TribesMan napisal, original navigacija ima drugo dimenzije odprtine v armaturni plošči, kot če je vgrajen klasičen 2-din radio, tako da je potrebno zamenjati tudi prednjo konzolo ali kupiti aftermarket 2-din navigacijo.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Prispevkov: 9332
Pridružen: Sr Okt 01, 2003 11:51 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Alfa33 » Če Jan 09, 2014 10:14 am

To vem za armaturo, to ni panike. A navigacija je touchscreen ali samo na gumbe?
[/b]
Slika
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
 
Prispevkov: 3322
Pridružen: Če Sep 25, 2003 12:30 pm
Kraj: Ljubljana-Vič

OdgovorNapisal/-a TribesMan » Če Jan 09, 2014 3:02 pm

Samo na gumbe.
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa 147 JTD 16V
 
Prispevkov: 9387
Pridružen: Če Jul 12, 2007 6:17 pm

OdgovorNapisal/-a Alfa33 » Pe Jan 10, 2014 10:50 am

Pozdravljeni,



1.)zanima me samo kaj predstavljata temno siv konektor ter večji beli konektor?

Slika

2.) kje se dobi kalkulator za pin kodo navigacije?


LP
Slika
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
 
Prispevkov: 3322
Pridružen: Če Sep 25, 2003 12:30 pm
Kraj: Ljubljana-Vič

OdgovorNapisal/-a alfasan » Pe Jan 10, 2014 12:42 pm

jou
če je kalkulator pin kode navigacije slučajno generator kode potem naj ti povem da za navigacijo ne obstaja.
kodo dobiš na pooblaščenem servisu kot rezervni del.
cena pa je od 50-80 € odvisno na katerem servisu jo boš naročil.
enea varianata pa je da na alfaowner povprašaš kakšnega ki je tudi iskal kodo. mendaja se jo dobi za 25-30 funtov (iz fabrke, da se razume).
še vedno pa predlagam, da daš raje 50 € pri nas in bo ziher taprava.
če je moj odgovor off topic ga prezri.
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Prispevkov: 2240
Pridružen: Po Maj 14, 2012 5:27 pm
Kraj: Ljubljana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na 159, Brera, Spider

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov