Zaščitne nalepke - AR 159
Moderator: Tehnika moderatorji
Sicer ne vem za kaksne ste se zmenili, lani smo narocili samolepilne. Imej cist avto! To ti je Predpogoj. Jaz sem z lahkoto nalimal in se vedno drzi pa se ni raztrgana.
- Johnbesnil
- Alfa Member
- Kraj: Ljubljana

- JUG
- Alfa Freak

ZiPi napisal/-a:ArtisticStudio napisal/-a:Imam 300mikronsko folijo za te namene.Uporabljam jo za cele preobleke vozila(odbijačev,pokrovov motorja)
Če kdo kaj rabi naj kontaktira.
Takole je meni naredil:![]()
Takšne lahko kdo izriše?
Alfa Romeo Giulietta
- ĐoKc
- Alfa Freak
- Vozilo: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm
- Kraj: Hrastnik

- MaStr
- Moderator
- Član Alfa Kluba:
- Vozilo: Alfa Romeo 159, 1.9 JTDm
- Kraj: Assling (Jesenice)

Re: zaščitna nalepka
Je letos tudi kaj možnosti za naročanje in izdelavo teh folij? Jaz bi rabil za zadaj desno, lahko pa tudi cel komplet.
- cmrlj
- Alfa Member
- Kraj: Ljubljana

JUG jih lahko zrihta. Pošlji mu ZS. Jaz sem ravno včeraj lepil. Tokrat mi je malo lepše ratalo kot v prvo
Lepo sčistit, našpricat z vodo površino kamor boš lepil in nalepko. Nato nastaviš nalepko v pravo pozicijo in iztisneš vodo ven.

- B_U_R_I
- Addicted to Alfa
- Vozilo: AR 159 SW 2.0 JTDm

Dobro leto je okoli, pa se mi nekako zdi da je zopet malce več povpraševanja za zaščitne nalepke, tako da bo spet stekla akcija pobiranja naročil.
Akcijska naročila se pobira do 12.12.2014!!!
Gre se za folijo enake debeline kot je original, pokrije pa večjo površino kot original. Prodal sem že precej teh folij brez reklamacij, tudi sam imam nalepljeno, tako da se zadeva obnese odlično.
Za group buy bi štel vsaj 5 kandidatov, šlo se bo za poln komplet folij spredaj in zadaj (vsega skupaj 6 kosov), normalna cena nalepk je 15€ popusta dam 3€, tako da vse skupaj pride 12€. Poštnina in pakiranje je 3€. V moji temi (klik v podpisu) so detajlne slike. Plačilo pa najraje na TRR, če bo po povzetju je doplačilo še 2€.
Doplačilo za TI model je 3€!!
Tudi kakšne posebne želje lahko izpolnimo ob skupinskem naročilu. Skratka 12€ za komplet, vsaj 5 naročil. Zraven dodam še zelen ali bel napis Alfa Romeo:

Naročila z imeni pripišite v tej temi.
LP Jakob
Akcijska naročila se pobira do 12.12.2014!!!
Gre se za folijo enake debeline kot je original, pokrije pa večjo površino kot original. Prodal sem že precej teh folij brez reklamacij, tudi sam imam nalepljeno, tako da se zadeva obnese odlično.
Za group buy bi štel vsaj 5 kandidatov, šlo se bo za poln komplet folij spredaj in zadaj (vsega skupaj 6 kosov), normalna cena nalepk je 15€ popusta dam 3€, tako da vse skupaj pride 12€. Poštnina in pakiranje je 3€. V moji temi (klik v podpisu) so detajlne slike. Plačilo pa najraje na TRR, če bo po povzetju je doplačilo še 2€.
Doplačilo za TI model je 3€!!
Tudi kakšne posebne želje lahko izpolnimo ob skupinskem naročilu. Skratka 12€ za komplet, vsaj 5 naročil. Zraven dodam še zelen ali bel napis Alfa Romeo:

Naročila z imeni pripišite v tej temi.
LP Jakob
Zadnjič spremenil JUG, dne So Dec 06, 2014 8:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
- JUG
- Alfa Freak

Kako pa je z odstranitvijo starih? Gre le z malce gretja ali je bolj zakompliciran postopek? 

Senza cuore saremmo solo macchine
- Brlja
- Alfist
- Vozilo: 159 SW 2.0 JTDm
- Kraj: Koper

Načeloma je dosti, če je avto na toplem, se pravi vsaj 20°C. Drugače pa fen, čeprav je priporočljivo da se to dela nekje v ogrevani garaži, da je tudi avto segret ne samo folija.
- JUG
- Alfa Freak

1. B_U_R_I
Stare odstraniš z lahkoto. Bom moral spomladi že 3. ponovit postopek, ker sem pač malo nesposoben
Stare odstraniš z lahkoto. Bom moral spomladi že 3. ponovit postopek, ker sem pač malo nesposoben

- B_U_R_I
- Addicted to Alfa
- Vozilo: AR 159 SW 2.0 JTDm

- WiTBoY
- Addicted to Alfa
- Vozilo: 159 2.4 Q4
- Kraj: Logatec

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov