Zadnje novice

Nastavitev ure - AR 166

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

OdgovorNapisal/-a alfa 166 » To Jan 20, 2009 3:20 pm

bi z veseljem, če bi se dalo :)
alfa 166
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 506
Pridružen: Če Jul 29, 2004 1:34 pm
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a sofoiks » Če Feb 05, 2009 8:53 pm

jst imam navigacijo samo mi ocitno enota zadaj nedela noce brat cdja pa me zanima kako bi ga preprical da se nastima cez rds? probal sem da sem odklopil zadaj enoto samo ne reagira. nevem mogoce potrebno akumulator odklopit?
sofoiks
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 455
Pridružen: So Dec 06, 2008 7:10 pm

OdgovorNapisal/-a Turtle » Če Feb 05, 2009 9:31 pm

prek RDSa še štima. nimaš kej.
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo Guiletta QV
Alfa Romeo 155 2.5 V6
 
Prispevkov: 4033
Pridružen: Sr Okt 01, 2003 4:22 pm
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

OdgovorNapisal/-a sofoiks » Pe Feb 06, 2009 9:21 am

ja jst bi rad da se nastima cez rds pa nevem kako ? :lol:
sofoiks
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 455
Pridružen: So Dec 06, 2008 7:10 pm

OdgovorNapisal/-a vesoljc » So Feb 07, 2009 2:31 pm

Prek rds-a se štima pr tistih k nimajo navigacije, pr navigacijskih se pa štima preko GPS-a...men tud GPS jebe (itak je neuporabn, tako da kr nej) tako da ne morm nastavit ure...to smo razjansal na angleškem forumu...

Edina rešitev, poglej kolk je ura in kakšna je razlika od ICS-ove in odklopi akumolator za tolk časa....

Zamudno, a deluje :)... men trenutno spet narobe kaže ker sm bil na servisu in so akumolator odklapljal :)
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 545
Pridružen: To Avg 14, 2007 1:30 pm
Kraj: Kranj, Celje

OdgovorNapisal/-a NoBady » Sr Feb 11, 2009 3:59 pm

Sem ieml isto težavo, pa sem jo na tak način rešo.

Odklopiš akumulator za cc uro da se ti ICS resetira. In potem ko ga bos priklopo nazaj mas za cc 3-4 minutke čas da nastaviš uro ročno. Greš v TRIP, SETINGS, pa mislim da je TIME/DATE... Fora deluje dokler ICS ne pogrunta da maš GPS. Potem je spet zatemnjena ročna nastavitev...
NoBady
Alfa Junior
Alfa Junior
Prispevkov: 11
Pridružen: Ne Feb 17, 2008 9:44 am

OdgovorNapisal/-a vesoljc » Sr Feb 11, 2009 4:07 pm

aaaaaa, še bolje :) hvala
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 545
Pridružen: To Avg 14, 2007 1:30 pm
Kraj: Kranj, Celje

Re: Kje za vraga naštima na 166tki uro

OdgovorNapisal/-a fiatista » So Jan 11, 2020 9:06 am

A ta fora s hitrim "ukrepanjem" ob priklopu aku dejansko deluje? Sem poskusil, pa ni šlo. Na hrvaškem forumu piše, da je treba menda vse skupaj narediti v 30s?

Kaj pa druga fora z zamikom časa? Sem mislil, da ga bom nategnil tako, da bom ob 00:00 aku priklopil, pa je sistem prepameten... Ob polnoči je kazalo 09:08, torej bi moral odklopiti aku za koliko? 14h52min?
Trentatre 1.3S
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Prispevkov: 1382
Pridružen: Po Nov 05, 2007 11:11 pm
Kraj: Sorško polje

Re: Nastavitev ure - AR 166

OdgovorNapisal/-a swifty » Sr Avg 25, 2021 10:55 am

Ratal mi jo je naštimat, ko sem menjal akumulator in izklopu navigacijo in CD wexler zadaj. Ko sem nazaj vklopil navigacijo (wexler pač ne, ker ga ne rabim) in včeraj, ko smo testirali akumulator, alternator in porabo akumulatorja, ko je avto ugasnjen, smo sneli kabel za maso dol in zdj, k je akumulator nazaj priključen, ni šans, da nazaj naštimam uro, skos takole kaže... :roll:

Slika


Edit: pomoč pri sliki ...
Alfa 166 2.4 JTD 150 HP letnik 2003 prodana
Alfa 166 2.4 JTD 150 HP letnik 2002 zamenjana
Alfa 166 2.4 JTD 150 HP letnik 2005 kupljena
swifty
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Vozilo: ALFA 166 2.4 JTD 110 KW
 
Prispevkov: 243
Pridružen: Ne Jan 04, 2009 11:20 pm
Kraj: Cerklje na Gorenjskem

Re: Nastavitev ure - AR 166

OdgovorNapisal/-a vivora » Pe Okt 22, 2021 9:35 pm

Odklopiš navii enoto v prtljažniku in imej odklopljeno kak dan ali dva.(potrebnih je par vžigov avta in nekaj minut vožnje med vžigi )in Ics bo pogruntal, da nima navigacije in boš imel možnost nastavit uro. Priklopiš navi nazaj ,vpišeš kodo in ura ti bo ostala.
vivora
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 222
Pridružen: Po Jan 03, 2011 10:46 am

Prejšnja

Vrni se na 164, 166

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost