Zadnje novice

Ropot med vožnjo - AR 146 Ti

Tehnične teme o modelih 145, 146, 155 in GTV/Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Ropot med vožnjo - AR 146 Ti

OdgovorNapisal/-a a33 » So Nov 28, 2015 8:08 pm

Danes sem med vožnjo opazil ropot, sprva čisto tiho:
tok tok tok, prihaja nekje pod levim kolesom spredaj.
Vedno glasnejše. menjalnik in motor ok. ropot je izginil med vožnjo v leru. nato je ropotalo skozi in vedno glasneje. Nato je ropot sam od sebe izginil .

vse dela ok.

kaj je tle mogoče zglob ipd?
a33
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 568
Pridružen: Če Jul 07, 2005 2:12 pm
Kraj: MB

Re: ropot med vožnjo 146 ti

OdgovorNapisal/-a a33 » Po Dec 14, 2015 11:12 pm

urejeno. zgleda da noben ne ve nič, videt pa trud ni nič pod avtom sem dans gledal... verjetno kaj v zglobu - noter.
a33
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 568
Pridružen: Če Jul 07, 2005 2:12 pm
Kraj: MB

Re: ropot med vožnjo 146 ti

OdgovorNapisal/-a Gregson007 » Po Dec 14, 2015 11:14 pm

vseeno preveri vijake na kolesih.
Slika
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: LaFa ...... 404
 
Prispevkov: 7383
Pridružen: So Mar 29, 2008 8:33 pm
Kraj: Laibach

Re: ropot med vožnjo 146 ti

OdgovorNapisal/-a a33 » Po Dec 14, 2015 11:17 pm

to je ok, vmes menjane gume tud s felnami...
a33
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 568
Pridružen: Če Jul 07, 2005 2:12 pm
Kraj: MB


Vrni se na 145, 146, 155, GTV

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov