> Če imaš ti kvalitetno goveje meso, lahko skuhaš veliko okusnih jedi
> Vprašanje je, če znaš kuhati
Odpram novo temo, da ne bi leteli dol zaradi "off topics-a:"
Brez nežnejšega spola ne gre, niti v mehaničnih delavnicah, niti pri avto-moto športu, brez njih si niti ni mogoče zamisliti najdražjih avto-salonov in še manj pa gre brez njih v kuhinji. Prilagam recept za pečenko Wellington, primerno za praznične dni, ko beseda meso postane:
http://okusno.je/recept/pecenka-welling ... don-ramsay" onclick="window.open(this.href);return false;
Možna je uporaba tudi roast-beefa, ki ima bolj sprejemljiv količnik cena/okus. Moja sprememba recepta pa je sledeča, da meso pustim ležati kakšen dan, pred peko, v oljčnem olju s poprovimi zrnci. V polnilo pa primešam tudi nasekljane kisle kumarice. Nekateri gurmani se s tem ne bi strinjali, kajti poper in kisle kumarice veljajo kot motilci okusa, ampak ni važno, meni potegne.
Zraven bi postregla, ne moreš zgrešiti, kozarec ali dva dobrega refoška,
pa vesele praznike ... Nataša
Edit: Ne boš verjela, ampak tema na to debato že obstaja
Premaknjeno ...