Zadnje novice

AR 156 1.9 jtd

Slikice vaših jeklenih konjičkov

OdgovorNapisal/-a Jonny » Pe Jan 11, 2008 7:29 pm

Sorry ker si sposojam temo kako se pa naredi pri Kenwoodu kdc-w4031 da se prižge s kontaktom
Jonny
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 489
Pridružen: Ne Mar 25, 2007 9:34 pm
Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Alchi » Pe Jan 11, 2008 7:40 pm

off:ponavadi je povsod enako ali podobno...jaz sem enak sistem imel pri pioneerju, jvc-ju,...mislim da imaš povsod problem zamenjanih žičk za stalni + in + ob vklopu...to se zamenja in to je to...
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 943
Pridružen: Pe Jul 13, 2007 11:29 am
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Aless » Pe Jan 11, 2008 9:14 pm

Vocko napisal/-a:Pri Pioneerju samo najdi rdečo in rumeno žico za plus. Potem jih na konektorjih odpni in zamenjaj med sabo, pa se bo vžgal skupaj s kontaktom.

to sem ze probal pa ni glih delovalo,razen ce mogoce bi pri meni delalo samo ko je avto vzgan :?: bo treba sprobat
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

OdgovorNapisal/-a divja kripca » Pe Jan 11, 2008 9:44 pm

A ni to tako da + na radiu vežeš na stalni + iz napeljave (namesto + iz ključavnice)?
Kako hudiča naj se navežem na avto, kjer vse deluje brezhibno tja v tri dni ?
divja kripca
Alfa Member
Alfa Member
Uporabniški avatar
Prispevkov: 206
Pridružen: To Feb 13, 2007 8:58 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Alchi » Pe Jan 11, 2008 11:18 pm

Točno tako je...mora to delat!
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 943
Pridružen: Pe Jul 13, 2007 11:29 am
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Aless » So Jan 12, 2008 10:59 am

na moji alfi to ne dela(sem pred 15min probaval) :? ...kaj je mogoce konektar drugacn,ker je avto iz italije?
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

OdgovorNapisal/-a Alchi » So Jan 12, 2008 12:02 pm

maš kakšen elektro načrt od radia oz. porazdelitve pinov na konektorju od radia?
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 943
Pridružen: Pe Jul 13, 2007 11:29 am
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Aless » So Jan 12, 2008 2:08 pm

@Alchi ...nimam nobene sheme,sem gledal med papirji,ki jih mam

danes oprav avto,pa tudi nekaj pobral z njega dol(kaj pa,..pa ugotovte iz slik :D )...najdo sem tud vlko "novih" prask,ki jih ob nakupu nisem vido,ni glih nov avto :P ....naj slike povejo kaj vec
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
mogoce bo cez cas tak nizka :D
Slika
Zadnjič spremenil Aless, dne So Jan 12, 2008 2:30 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

OdgovorNapisal/-a Foggy » So Jan 12, 2008 2:21 pm

Prekrasna =D>
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Prispevkov: 9317
Pridružen: Sr Okt 01, 2003 10:51 pm
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Aless » Po Jan 14, 2008 10:03 pm

zadnc sem pozabo napisat....

no v petek je crkno luft messer(al kak se ze rece),sem ze naroco noviga,odlocil sem se pa tud za servis na 140.000km,pa me zanima, kaj vse je treba menjat(ker servisna glih ni potrjena oz nic ne pise kdaj je blo kaj menjano)....

naroco sem pa se vse filtre,olje,jermene se bo pregledalo(po potrebi zamenjalo), pa se grelno svecko (oz svecke,ce jih je vec) morem narocit...sem se kaj spustil za servis na te km?
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

OdgovorNapisal/-a mafko » Po Jan 14, 2008 11:30 pm

am glede teh žičk... jst mislim da sem primeni zamenjal rumeno in oranžno! (ker pri meni je radio skos zgublju spomin, posledično se tut prižigal ni ob kontaktu) tko da sem zamenjal žičke... in stvar working like never prej :)
Slika
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 789
Pridružen: Pe Avg 17, 2007 10:09 pm
Kraj: Sentvid pri Sticni

OdgovorNapisal/-a Aless » Ne Jan 20, 2008 4:28 pm

koncno nam je danes uspelo zrihtat radio :D ....namrec kolega sem le uspel prepricat da si je vzel 5 min casa,pa se meni zmero napetost na zickah pri konekturju z in brez kontakta,...tako da je naso pravo zicko in prevezal,da se radio lepo priziga in ugasa s kontaktom....za ostale se,...oranzno zicko na konekturju od avta treba zvezat z rdeco na radiu(to gre za pioneerja 6900)

pa tudi alfa je dobila nove filtre ter olje,2 novi grelni svecki,ta teden pa dobi se nove jermene ter vodno pumpo(bolje preventiva kot kurativa-al kak ze gre pregovor)....ni pa bil nic kriv luft messer ampak je bla cevka napocena,tako da je blo 150€ stroska manj :)


EDIT:
kaj pravte na to?...samo na konci bi prso malo nizje pa stranski del bi bil v barvi avta....(se morem se odlocit)
Slika
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

OdgovorNapisal/-a TribesMan » Ne Jan 20, 2008 5:53 pm

NE! Za take stvari si kupi Hondo...
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Something else
 
Prispevkov: 9596
Pridružen: Če Jul 12, 2007 5:17 pm

OdgovorNapisal/-a Alchi » Ne Jan 20, 2008 7:07 pm

bog ne daj....šank maš v vsaki gostilni. ga ne rabiš še na avtu :roll:
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 943
Pridružen: Pe Jul 13, 2007 11:29 am
Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Aless » Ne Jan 20, 2008 9:39 pm

Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Vozilo: Alfa Romeo 159
 
Prispevkov: 2075
Pridružen: To Jan 09, 2007 10:58 am
Kraj: Bizeljsko / Maribor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Galerija&Video

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost