Zadnje novice

Problem!

Izpadi foruma,...

Problem!

OdgovorNapisal/-a Gregi » Če Apr 23, 2009 11:31 am

Imam en problem s forumom! Med pregledovanjem me kar sam odjavi, tko da pol nevem kaj sem že prebral in kaj ne! Naprime; Odprem galerijo, sem prijavljen, potem pa odprem kako temo v galeriji me pa kar odjavi!
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? :?
Gregi
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: 159 SW 2.0 JTDm ti
 
Prispevkov: 265
Pridružen: So Jan 17, 2009 12:33 pm
Kraj: Notranje Gorice

OdgovorNapisal/-a rajko » Če Apr 23, 2009 12:37 pm

predlagam da pobrišeš piškotke/cookies, vso zgodovino, username/password od alfa foruma. Zapreš brskalnik ter se ponovno prijaviš. To bi načeloma moralo delati.
rajko
Alfa Freak
Alfa Freak
Uporabniški avatar
Prispevkov: 549
Pridružen: To Okt 14, 2008 12:31 pm

OdgovorNapisal/-a Gregi » Če Apr 23, 2009 2:58 pm

Hvala Rajko, bom še to probov! Upam da bo
Gregi
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: 159 SW 2.0 JTDm ti
 
Prispevkov: 265
Pridružen: So Jan 17, 2009 12:33 pm
Kraj: Notranje Gorice

OdgovorNapisal/-a fiatseba » Če Okt 08, 2009 8:22 pm

men pa ne pokaže da sem dobil novo zasebno, ne vem zakaj
fiatseba
Alfist
Alfist
Uporabniški avatar
Prispevkov: 482
Pridružen: To Jan 10, 2006 3:42 pm
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a alfa_samec » Če Okt 08, 2009 8:33 pm

fiatseba napisal/-a:men pa ne pokaže da sem dobil novo zasebno, ne vem zakaj


pojdi v Profile in daj možnost obveščanja o novih ZS.
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Uporabniški avatar
Član Alfa Kluba:Član Alfa Kluba
 
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm
 
Prispevkov: 11698
Pridružen: Sr Dec 05, 2007 11:08 am
Kraj: Puconci


Vrni se na Obvestila in problemi

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost