Evo glih kar sm jih kupu na avto triglavu... cena 17.23 €
Brisejo res full dobr samo desni brisalec se ne prilega cisto desnemu spodnjemu kotu stekla...
Hm zanimivo, a to z davkom, ker "ugodna" ponudba kljubskega partnerja govori o nekaj čez 20€.
Pa še nekaj me zanima: nekje je napisano AEROTWIN, nekje pa AEROVISION.
Našel sem AEROTWIN od Boscha, AEROVISION pa ne najdem.
Sicer sem jaz včeraj za mamino 75-ko kupil Champione (48 in 51 cm) za 11€, pa na 166-ki (48 in 55 cm) se Champion tudi kar dobro obnese ...
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Evo jaz jih imam od Boscha, pa so vredne svojega denarja.
Še pri veliki przini brišejo, k originalne niso, ravno dobro, tam na sredi kr malo pustile, kjub spojlerju.
Jaz jih imam ze cel mesec gor, pa tudi v snegu preizkušeni.
Je pa res, da se na 156 v desnem spodnjem kotu malo ne prilegajo, in malo spustijo, ampak tisto je čisto malo.
gorkichev napisal/-a:evo........zdej daw tudi jst gor aerotwin
briše ko strela . je pa res da kjer šipa ni ravna jim ne rata pobrisat - je pa tistega le 1% šipe
Mene ste prepričal.
Imam samo eno vprašanje. Ali gre ta model novih metlic na obstoječe nosilce brisalcev oz. ali moram pri vsej stvari še kaj dokupiti. Avto je 166 letnik 99 in 166 letnik 2003. Ker moram na obeh kupiti nove je to idealna priložnost da probam kaj drugega.
"Kačo" pa sprašujem, če je še kaj popusta, če vzamem tri kpl (še za tretji avto)?.
Evo tudi sam sem jih danes kupil. Cena na AT v mb več kot ugodna- 15 eur. Zaenkrat brišejo vredu ,saj so novi ,kak bo pa dalje pa bomo vidli. So pa od puntota, dolžina 530 in 450. Edini problem je to ,da se desni brisalec spodaj v kotu ne naleže na šipo ,kr je ukrivljena, ampak to mogoče ene 10 cm spodaj ne obriše pol pa je vredu. Mene ne moti. LP