Srečanje v Kranju (19.05.2007)

Objave srečanj in prireditev ...
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

zgleda hudo:)
vedno vec je hudih alf na srecanjih (166 FL, 159,...)..
lepo:)
Slika
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

hehe, niso luknje. :mrgreen:
ena scena za srne zbegat (kao piščavke - eno slišiš, če pihneš notr druga pa ma mal višje frekvence). ko se pelješ nad 40 al 60 (ne vem točn), naj bi oddajal neke živalim neprijetne zvoke in naj bi se rajš umaknile. zdej a deluje al ne, nebi vedu. sem mel že par srečanj s srnami pri nižjih hitrostih (nč usodnga), sam kakšen pes pa kar nemiren rata, če ga ene 80 prpeljem mim.

je pa res skos več hudih alfic na srečanjih. počas mi že mal nerodn postaja, k se prpeljem z mojo. bo treba zamenjat za eno črno 156SW FL. :mrgreen:
Silent
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

No pa sem se udeležil prvega zbora :) Kaj naj račem fantje ste super, malo smo po klepetal o alfah itd. Ker vidim da ste dodali že veliko slik jih jaz ne bom dajal gor. Sedaj ne vem kako je vam ime (3x man in red shirt alfa romeo) no naj mi nekdo PM pošlje glede kluba, ki smo se pogovarjali!

+ Druzba, alfe, makaroni

- ni nič

Lp

Silent OUT
Jonny
Alfist
Alfist
Kraj: Bled

mike a si mogu moja jajca slikat :roll: . Bom še jest mal fotk dau sam da kabl za digitalca najdem.

btw veš k sm ti govoru od radarja na avtocest dons zjutri so ga montiral :?
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

@mike
ma ne se preveč zapufat, bom raje jez mami nafehtal in z njeno prišel na kaj takega ... :lol:

@Jonny
Ja sem jih tudi danes videl, kako so zadevco štimal :evil: , ko sem se v LJ peljal.
Za unega, ki je pa v drugi smeri zgoraj, pa upam, da je bila samo prazna škatla v soboto popoldne :oops: (no v roku parih tednov bom ziher :? )
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Jonny
Alfist
Alfist

v drugi smeri je tut omg :? kje točn pa je

še moje fotke: http://www.moj-album.com/album/7847300/
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

OFF
Na drugi strani, k greš od Kranja proti Kacinovemu klancu, na koncu ravnine preden se začne cesta spuščat in zavijat proti Tržiški bistrici, zraven SOS telefona. (danes sem klel ker sta se obe špuri vlekli s 115 km/h mimo po celi ravnini :evil: )
Baje ga bodo pa tudi nekje spodaj pri mostu naštimal, k so hitrosti ponavadi višje ... :evil:

Za tistega pred tunelom Moste (smer Hrušica - Vrba) pa verjetno že veste.
Jonny
Alfist
Alfist

joj pol bom jest tut kmal zvedu kje je tadrug (upam da ga še ni blo notr) za unga pred mostom pa vem ja. Si morem za jut zapomnt k grem mem vseh radarjev :cry:
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

jonny, bil si udeleženc srečanja, zato sem tut tvojga 'pirha' slikal :lol:
jao, jst pa mim vseh škatlc 150-160 #-o tistga prot kranju sploh nism vidu (sem ga pol k sem šu nazaj domov, k si mi reku, da je), tistga prot radovljici sem pa tut vidu šele k sem bil vzporedno z njim. bom verjetn kmal zvedu, če je kakšna škatla polna.
tist z jesenic prot bledu je na mostu pred tunelom? tam k je še 130 al tam k je že 100?
kriza, se bo treba brez tablc začet vozit :mrgreen:
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

mike napisal/-a:tist z jesenic prot bledu je na mostu pred tunelom? tam k je še 130 al tam k je že 100?
100 - direkt pred tunelom cca 4m od zida.
kriza, se bo treba brez tablc začet vozit :mrgreen:[/
Tud jaz začenjam v tej smeri razmišlat, sam imam problem k je moja verjetno idina v SLO take barve s takimi spojlerji :?
Odgovori
  • Informacija