Glave nebi nižal pa odperal motor, ker je pred kratkim bila narejena generalka. Razmišjal sem, da bi kupil športni filter K&N vložek samo bi še moral nekod naredit, da bi vlekel avto mrzel zrak (samo kako ???) pa da bi komplet od lambde naprej dal en ror (brez kat-a, brez srednjega dušilca, če ga ima) fi-55 do zadnjega lonca (tega bi pa pustil navadnega ali pa dal športnega gor (samo to je spet težko ko potem bi prišel skoraj na sredini ven )
Kako je kaj s tisto loputo od 75-ke in balansirnim jermenom?
sleby napisal/-a:bolj se ti splaca vgradni sportni filter, s tem bos mogoce celo dobil malo boljso odzivnost, z konusnim ne dobis namrec nic drugega kot zvok.
glede izpuha dvomim, da bodo vrednosti plinov v mejah normale, ce ga bos kakorkoli spreminjal.
za -20kg menjaj stekla za pleksi.
sicer pa - PUSTI ALFO TAKO KOT JE, ker je najlepsa 33ka in jo je skoda unicit.
Mislil sem pritisk na bate, ko pri NA motorjih mislim, da more bit določen pristik od plinov v izpuho, da normalno oz. pravilno deluje, pri turbo pa tega ni treba....
jest mam na moji 75-ki narejen škarik z enim loncem(direktim) in malo majšo izhodno cevjo kot v originalu(fi 50) in je en mejčkn bolj odzivna v nižjih obratih ma samo z spodnjim delom škarika ne prdobiš nevem kaj, bi moral komplet nove kolektorje nardit da bi se nekaj občutno poznalo
glede pritiska na bate dokler nisem dal majše izhodne se ni poznalo prav nič sam strelalo je zdej je vseeno malo bolše sam kot pravim je potrbno naredit komplet kolektorje kot je treba za občutit razliko
Jebote človk motor maš sestavljen na novo moči je dosti mogoče še preveč za piksno kakršna je 33. Vsi nekaj obsedeni z nekim tuningom delali bi pa vse na pol če misliš karkoli delat je treba podreti motor to je atmosferski motor ne turbinc.
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me )
A kdo mogoce ve a je bolse dat srednji direkten ali sporten lonec al je najbolje kr brez srednjega lonca direkt pa samo zadnji lonc? Kako pa sredni lonec upliva na zvok motorja...?
Ozi napisal/-a:A kdo mogoce ve a je bolse dat srednji direkten ali sporten lonec al je najbolje kr brez srednjega lonca direkt pa samo zadnji lonc? Kako pa sredni lonec upliva na zvok motorja...?
Ti bom danes posnel z 2 pretocnima loncema. Nad 4000 RPM se zelo dere...
Js mam na permamenti samo zadnja dva lonca brez katalizatroja. Morm rect da kasne orenk opazane razlike ni, razn tega da mi je prvi lonc prezgal in zdej ropota...
pa mogoče mi ga micken zaliva, sam se nisem čist odločen, ali je to zarad odklopljene lambde al je pa ksn drug razlog.
Ozi napisal/-a:A kdo mogoce ve a je bolse dat srednji direkten ali sporten lonec al je najbolje kr brez srednjega lonca direkt pa samo zadnji lonc? Kako pa sredni lonec upliva na zvok motorja...?
Ti bom danes posnel z 2 pretocnima loncema. Nad 4000 RPM se zelo dere...
A bo kej jutri grem verjetno na montažo izpuha samo ne vem še a bi z srednjemu direktnemu loncu ali brez pa samo zadnji športen