Ali kdo pozna ta avto ... 3

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
gandalf
Alfist
Alfist

bmw325 napisal/-a:Fantje živjo. Kaj mislite o tej alfi:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1293670

Lp...
Ta avto se prodaja že najmanj pol leta...
bmw325
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Kamnik

Hvala. Se pravi, da nekaj ni v redu ???
Uporabniški avatar
OFC
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Jaz sem mojega kupil, pa se je prodajal nekaj manj kot eno leto. Bil je nekaramboliran, nikoli barvan, s potrdilom o prevoženih kilometrih, potrdilom o nekaramboliranosti, celotno zgodovino avtomobila in kar je najpomembneje - brez napake... Je pa res da ni bil kupljen v kakšni bolj znani avtohiši sredi Ljubljane.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

bmw325 napisal/-a:Hvala. Se pravi, da nekaj ni v redu ???
Ne to samo pomeni, da ima notranjost napačno, da bi se hitreje prodal.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
bmw325
Alfa Member
Alfa Member

Teo napisal/-a:
bmw325 napisal/-a:Hvala. Se pravi, da nekaj ni v redu ???
Ne to samo pomeni, da ima notranjost napačno, da bi se hitreje prodal.
Zelo duhovit odgovor moderator, hotel sem vprašati samo to ali je mogoče predrag/prepoceni ali kaj drugega...
bmw325
Alfa Member
Alfa Member

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1566500

Ali so ti motorji v redu ali so podvrženi kakšnim resnim slabostim?
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

bmw325 napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1566500

Ali so ti motorji v redu ali so podvrženi kakšnim resnim slabostim?
TS 16v so odlični motorji! Edina hiba, ki jim nagaja, je ta, da postane glasen varijator faze! Ta pojav je bol pogost pri 1.4 in 1.6 TS 16v, pri 1.8 in 2.0 je tega občutno manj.
Če ti je 120 konjev dovolj za premikat tole zverinco, potem nabavi!

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...
bmw325
Alfa Member
Alfa Member

Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...
Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

bmw325 napisal/-a:
Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...
Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...
NE! :firedevil:
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

Ozi napisal/-a:
bmw325 napisal/-a:
NE! :firedevil:
To je pa relativno! No, če si jo šel pogledat si se pa upam tudi peljal! Sedaj se pojdi pa peljat še z 1.8 ali z 2.0! Pri porabi ne bo veliko razlike, mogoče do 1 litra!

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Potem se pojdi pa še z 2.5 V6 peljat in GTA..... :?
bmw325
Alfa Member
Alfa Member

Sem se peljal seveda, ni nevem kakšen stroj,se pa pelješ, zvedel pa sem kaj je "jermanica"-varijator faza, to je potrebno zamenjat... :roll: :? :(
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

bmw325 napisal/-a:
Kje pa dobiš tako poceni kolektorje, to me zanima?
Meni osebno 120konj ni dovolj v 156, 1,8 140hp je ravno tam-tam, ima vsaj nekaj navora.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
gandalf
Alfist
Alfist

bmw325 napisal/-a: Ali je teh 120 KM premalo za ta avto?
Če nisi nevem kako zahteven voznik je ravno zadosti... :wink: Sam imam 2.0 pa ti povem tako: sem res umirjen voznik, ampak ko me pa kaj prime, pa... :firedevil: Takrat je še 150KM premalo :lol:

Konec koncev, za normalno vožnjo je čist zadosti, čeprav bi ti osebno res svetoval, kot je že Bass napisal, da resno premisliš o vsaj 1,8, ker je razlika v porabi minimalna, razlika v vožnji je pa očitna...
Zaklenjeno
  • Informacija