Ta avto se prodaja že najmanj pol leta...bmw325 napisal/-a:Fantje živjo. Kaj mislite o tej alfi:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1293670
Lp...
Ta avto se prodaja že najmanj pol leta...bmw325 napisal/-a:Fantje živjo. Kaj mislite o tej alfi:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1293670
Lp...

Ne to samo pomeni, da ima notranjost napačno, da bi se hitreje prodal.bmw325 napisal/-a:Hvala. Se pravi, da nekaj ni v redu ???
Zelo duhovit odgovor moderator, hotel sem vprašati samo to ali je mogoče predrag/prepoceni ali kaj drugega...Teo napisal/-a:Ne to samo pomeni, da ima notranjost napačno, da bi se hitreje prodal.bmw325 napisal/-a:Hvala. Se pravi, da nekaj ni v redu ???

TS 16v so odlični motorji! Edina hiba, ki jim nagaja, je ta, da postane glasen varijator faze! Ta pojav je bol pogost pri 1.4 in 1.6 TS 16v, pri 1.8 in 2.0 je tega občutno manj.bmw325 napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1566500
Ali so ti motorji v redu ali so podvrženi kakšnim resnim slabostim?

Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...

NE!bmw325 napisal/-a:Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...

To je pa relativno! No, če si jo šel pogledat si se pa upam tudi peljal! Sedaj se pojdi pa peljat še z 1.8 ali z 2.0! Pri porabi ne bo veliko razlike, mogoče do 1 litra!Ozi napisal/-a:NE!bmw325 napisal/-a:Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...

Kje pa dobiš tako poceni kolektorje, to me zanima?bmw325 napisal/-a:Veliki servis je bil narejen konec maja, mi je pokazal račun, vendar ko sem šel s prijateljem jo gledat (on je mehanik), mi je prijatelj rekel, da bi moral zamenjati izpušni kolektor in "jermanico", ne vem kaj je to; prišlo pa bi me okoli 300 evrov! Ali je teh 120 KM premalo za ta avto? Drugače pa je avto zelo lepo ohranjen...Miholl napisal/-a:Če ni narejen velik servis,probaj malo zglihat....nabavi in poštimaj tako kot treba pa bo verjetno laufalo vredu...
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Če nisi nevem kako zahteven voznik je ravno zadosti...bmw325 napisal/-a: Ali je teh 120 KM premalo za ta avto?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta