uh ne, ne...sem v službi:) popoldanska smena, čeprav se ne vidi glede na to da sem dost na forumu...dobr dan pač....
če se pa še kdaj srečava na dolenjskem(te bom prepoznal v tej rumeni zverci) pa gremo na drink u kavko ali bigstarja....ti dam mogoče en krog z mojo alfo da boš vidu kaj je avto
alchi156 napisal/-a:uh ne, ne...sem v službi:) popoldanska smena, čeprav se ne vidi glede na to da sem dost na forumu...dobr dan pač....
če se pa še kdaj srečava na dolenjskem(te bom prepoznal v tej rumeni zverci) pa gremo na drink u kavko ali bigstarja....ti dam mogoče en krog z mojo alfo da boš vidu kaj je avto
Ne sj to rumeno zverco morem jutri žal vrnt ... Je pa res pokazala kaj je mali avto... V twingota se ne vsedem več, razn v tistega od moje punce na zadnjo klop
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
ja v lj delam ... in ja tam kjer si me opazu je tud moj siht ..."poslovna stavba" od avsica sicer se pa firma klice MiGA ) manjsa racunalniska/programerska ...tako da ja moj avtek je pr avsicu parkiran 5 dni v tednu ce nism ravno pri kaki stranki
Se je mogoce kdo od tukaj vceraj okoli poldneva na Planinskih ridah nalepil dvema Opel Corsama na rit z bordo rdečo 155ko?
Danes pa se mi zdi, da je bil na Vodnikovi Pohansir. Še enkrat
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."