Vozilo: Alfa Romeo 159SW Ti - 2.0JTDm Fiat Bravo 1,4 T-Jet BMW K1300s
Kraj: Primorska
violarules napisal/-a:Živijo!
Skratka, rad bi postal alfista! Ker to so res super avtiči. Vsaj kar sem imel prilike jih voziti. Zato bi vas, izkušene alfaloverje, vprašal, če poznate katero izmed teh in mi jo priporočate. Oz., če podatki držijo...
Sem namreč iz Nove Gorice in služba ne dopušča, da bi jemal preveč dopusta za oglede po Sloveniji... Hvala fantje!
V treh, razen tisti iz NM sem sedel, ker tudi sam iščem nekaj podobnega. Tista temna iz AVTOPLUS-a ima na števcu le 55000km, ker je bil števec zamenjan (baje je vpisano v servisni knjigi). Tista modra iz Kopra ima malo popraskan odbijač, drugače pa zgleda kar dobro ohranjena. trgovec za obe trdi da sta kupljeni od lesing hiše, da sta redno vzdrževani, ter da so pri njih opravili veliki servis. Motorja sta pri obeh oprana, kar me je mal zmotilo.
Tista pri AS PLUS-u se mi je zdela zelo solidna, pa tuki kakše večje napake nisem odkril na njej.
-----------------------------------------------------------
McLaren F1 team
danes sm si šeu ogledat tisto u NM, tako da poročam o njej. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2081385
avto je kr lepo ohrnjen, notranjost je precej lepa, kakor tudi zunanjost.
So pa zadnje gume čist znucane ter vsa alu platišča imajo pobran rob.
Najbol pa me je zmotlo to da nima poštemplane servisne knjižice, in trgovec neda niti 3mesece garancije na motor. Motor pa 100% opran in še ni narejen taveliki servis
lp
Zadnjič spremenil fr3nk, dne To Maj 20, 2008 9:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Jst se nisem lih poglobil v ogled, na prvi pogled je avto zelo dober. Seveda boš ti moral pred nakupom malo bolj natančno pogledat. (roke, zavore, cevi okrog motorja, ...)
Moje mnenje je da pojdi in jo fajn preglej, mrda ti opaziš kakšno večjo napako.
McLaren F1 team
Žal mi tudi ni najbol všeč tista v as plus.
Tista v nm mi je bila zelo všeč, sam me ni trgovec prepriču.
Se je bol odmikav od avta ko sm odpru motor pokrova.
Žal pa ne poznam tolk, alf da bi poznal njihove hibe. Ker bo to moja prva alfa
Zadnjič spremenil fr3nk, dne To Maj 20, 2008 9:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
fr3nk napisal/-a:Žal mi tudi ni najbol všeč tista v as plus.
Tista v nm mi je bila zelo všeč, sam me ni trgovec prepriču.
Se je bol odmikav od avta ko sm odpru motor pokrova.
Žal pa ne poznam tolk, alf da bi poznal njihove hibe. Ker bo to moja prva alfa
Sej ni treba poznat hib Alfe. S sabo pelji mehanika in avtoličarja, ona dva bosta hitro ugotovila, slabo popravilo oz. večjo obrabo kot jo kažejo kilometri.
McLaren F1 team
Leto nazaj je bila predstavljena v tej temi, je pa red bivša dejanova....
Zgleda je avtomobil zamenjal kar nekaj lestnikov v zadnjem letu.....no s tem seveda ni nič narobe, če so seveda primerno skrbeli za avtomobil
Pa saj od mene jo je kupil nek mitja in še vedno jo prodaja mitja, razen če je to druga oseba. Verjetno bo colibry bolj na tekočem kaj je z avtom, mislim da jo je od mene kupil njegov sosed. Zgleda da pa avto še kar veselo laufa, kilometri so tud tapravi.
A slučajno kdo ve kolk jo tip ceni, da ga ne bom klical samo za ceno.