Ni, le izteka iz 3.in4. cilindra v poglobljeni del karterja. Na tem delu je med ojnico (v spodnjem polozaju) in izpusno cevjo le tistih nekaj mm aluminija.Eno vprašanjce, a v tem delu karterja ni olja?

Hvala bogu vsaj eden ki je vidu motor od blizi in ne nalaga v tri krasne! Ja sej glih največji problem je v tem da nad tem dvignjnim delom ni olja tko kot nekateri pišete iz glave! Me je zanimalo koliko dolgo časa bo trajalo. Je pa rešitev točna taka kot je naslikano na sliki ki sem jo dal na forum pač segreje se ta ploščica in ne segreva naprej karterja ker je vmes prosti prostor če boš dajal kej vmes dej azbest al pa kej takega .krucymucy napisal/-a:No nekaj takega sem imel v mislih, le da bi sam ce bi to delal naredil malo daljse in dal vmes "stekleno" volno za izpuhe. Od motornega kolesa recimo, se kupi v avtotrgovini (za notranjce - avtostil recimo to ima)
Ni, le izteka iz 3.in4. cilindra v poglobljeni del karterja. Na tem delu je med ojnico (v spodnjem polozaju) in izpusno cevjo le tistih nekaj mm aluminija.Eno vprašanjce, a v tem delu karterja ni olja?
Lahko pa grem probat nalit 4.4 litra vode v tisti karter ki ga imam odvec za tocne rezultate.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta