Včeraj kolesarjenje Ljubljana - Divača, kar nekaj alfic videl na poti. Sem si pa zapomnil eno 145 pa zadaj je Kesy pisalo, kdo od tukaj. Avto je bil pa nekje v gozdu parkiran.
mafko napisal/-a:Na obvoznici, je uporabnik kesy zavijal levo proti golovcu jst pa naprej proti Dolenski.
P.s.: "Hinjo" ni odzdravu Je imel preveč dela s punco in prav je tako hehe
ja ta alfica je bla drgac moja (od njegove punce) oz. zaenkrat je se zmer sam se pa prodaja zdj ker jo je nekdo (ne jst ) pac mal razbou.
pa pravjo da babe ne znamo furat:P
Matjaz46 napisal/-a:Včeraj kolesarjenje Ljubljana - Divača, kar nekaj alfic videl na poti. Sem si pa zapomnil eno 145 pa zadaj je Kesy pisalo, kdo od tukaj. Avto je bil pa nekje v gozdu parkiran.
Ja ta bi bla zaenkrat moja:) lepo da si jo opazu kokr je skrita pr men doma na kmetija:)
Pred Bledom najprej srečal rdečo GTVjko, nato na parkirišču ob Blejskem jezeru videl črno 147ko s tristarkami, pozdravila sva se z moji identično (stromboli) 159ko in nazadnje na OMV Lesce srebrna 166ka. Vse KR reg., razen 159ke (LJ)... Če je kdo od tu...
Matjaz46 napisal/-a:Včeraj kolesarjenje Ljubljana - Divača, kar nekaj alfic videl na poti. Sem si pa zapomnil eno 145 pa zadaj je Kesy pisalo, kdo od tukaj. Avto je bil pa nekje v gozdu parkiran.
Ja ta bi bla zaenkrat moja:) lepo da si jo opazu kokr je skrita pr men doma na kmetija:)
Aha ti maš pol 145 in GT? Se moram kdaj še naokol zapeljati z mojo GT-jko. Da kakšno rečemo.