Fantje hvala za trud!!
Se vidi da znamo alfisti skociti na pomoc. To me spomni k sem se se enkrat pred nesreco peljal domov, sem na neki ozki ulci videl nekoga k se matra avto ven iz jarka dobit. Ko sem prisel blizje sem videl da je alfica obticala v jarku, zadaj pa je cakal kamion da jo bo ocitno nalozil. Zunaj je scalo kot iz skafa, mrzlo k svina, jaz pa v kratkih rokavih in v šlapah prižgem vse stiri, odlocno stopim ven in pomagam poriniti tisto alfo ven iz jarka. Oba sta me samo pogledala, kao: lejga norca, nic dolzan pa se bo zmocu.
No..po 5 minutah sopihanja sta se mi zahvalila, jaz sem pomagal alfistu, resda sem bil premocen, ampak me to ni motilo. Vidim da se vse to vraca..
Enivej. Za vse tiste ki ste iz ljubljane se lahko vsekakor dobimo na pijacki in prevzamem zamaske osebno. Zamaski se zbirajo do konca solskega leta.
Zbiralisce zamaskov imamo na skofljici, za kaksen vecji odvoz se tudi pripeljemo oz. posljemo kamion.
Kar se ostalih informacij tice, me prosim kontaktirajte na e-mail
[email protected] ker je to najbolj zihr da se slisimo. Telefon mi ze tako non-stop zvoni, polovico dneva sem itak nedosegljiv ker sem na terapijah in podobno. Tako da je mejl najboljsa oblika komunikacije. Za tiste ki res ne morejo pa lahko dam tel.stev..
Se pa res vsem se enkrat zahvaljujem za pomoc, full sm vam hvalezen.
Za grobnik se ne vem, ker nebi se rad prevec vozil, ker imam se kar odprto eno veliko rano ki se zelo pocasi celi in je sedenje oz. potovanje se kar muka in napor.
@alfafil: iz kje si?