MAKS 2009

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Bi šel kdo na Maks 2009?

http://www.airshow.ru/exhibition/1/ex.htm

Z vlakom, po poti Pragersko, Budimpešta, Kijev, Moskva in seveda nazaj enako. Spalo bi se ali v hostlu na Arbatu ali pa v hostlu nasproti ministrstva za zunanje zadeve. Do letališča v Žukovskem pa z vlakom ali busom.

Vmes bi si seveda šli pogledat še muzej letal v Monino, kamor se prav tako da z lokalnim vlakom. Je pa treba prej pisat koliko ljudi pride, od kje smo in tako naprej. Za Slovence itak vstop ni problem, ker smo slovani.

Sejem traja 18.8-23.8., karta za vlak pa je še nekaj mesecev nazaj bila v eno smer okoli 100€.

Interesanti naj se kar v tej temi javijo.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Na MAKS si želim iti že kar nekaj let, a letos se mi časovno niti slučajno ne izzide, prekleti izpiti :cry:

Je pa sigurno fenomenalno doživetje, vidiš pravzaprav skoraj vsaj letala, predvsem vojaška, ki jih svet premore. Da gledaš Suhoja Su-35 oz. 37, ki se v zraku igra kot, da je peresno lahek je res neverjetno, a verjamem, da bo enkrat napočil čas ko bom tudi jaz lahko videl kaj takega v živo. Teo če boš šel, in tudi ostali, imejte se lepo. Meni prestane samo youtube.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje

Mene resno zanima. Če uspem dobiti prosto v službi in bom imel finančno konstrukcijo ne vidim razloga zakaj ne. Teo, koliko misliš da bi znašali okvirni stroški in za koliko dni bi se naj šlo?
Odgovori
  • Informacija