ne vem!mogoče!kolikor sem na hitro pogledal(brez kakšnega odstranujevanja plastike na motorju) ni opaziti kakšne večje luknje! tudi ne zdi se mi logično da bi bilo stanje tako slabo samo pri mrzlem motorju in se pri toplem bistveno popravi(če je kje netesnost je pri mrzlem in pri toplem). Ali se mogoče motim?
ne vem!mogoče!kolikor sem na hitro pogledal(brez kakšnega odstranujevanja plastike na motorju) ni opaziti kakšne večje luknje! tudi ne zdi se mi logično da bi bilo stanje tako slabo samo pri mrzlem motorju in se pri toplem bistveno popravi(če je kje netesnost je pri mrzlem in pri toplem). Ali se mogoče motim?
Le vzemi si 5 minut časa, odstrani plastiko in z roko stiskaj gumijaste cevi. Če je kje razpoka, se bo hitro pokazala.
danes sem končno ugotovu, da mi pušča cev in to ta gumjasta cev, ki gre nekam proti blatniku in potem zavije nekam dol ob akumulatorju, tam se še skrije pod neko zaščito, pol pa več ne vem kam, v glavnem je razpoka na vrhu te cevi, če gledaš v motor je na desni strani pred ERGjem, debela kot cev za vodo, pa zlo piha ven, kolk stane nova in ali jo je težko zamenat
Ne da je možno, to je eden najbolj pogostih razlogov za kajenje in izgubo moči... Pa ne se vozit preveč okol s takim avtom, ker turbina deluje pri ne ravno optimalnih pogojih...