To tudi mene zanima, ker so mi ravno včeraj zamenjali to letev, ki naj bi bila izboljšana...aja tudi meni so rekli...naj bi imela dve leti garancije, samo da ni bojazni, da škripne, ker je baje izboljšana.
LG napisal/-a:Ej super ste!
Hvala za vse te info! Sem se zmenila za pregled in (če) potrebno menjavo nekje drugje tako, da v petek poročam kaj so pogruntali.
Drugje si se zmenila ? Jaz bi peljal nazaj Veitu in uveljavljal garancijo.
Garancijo bom lahko uveljavila drugje, ker Veitu ne zaupam nič, glede na to, da so mi rekli da ni nič narobe in samo mirno obrisali olje naokoli in me poslali domov. Mislim, da bi se tudi ti po taki reakciji oziroma odgovoru odločil za drugo mnenje. A ne?
LG napisal/-a:Garancijo bom lahko uveljavila drugje, ker Veitu ne zaupam nič, glede na to, da so mi rekli da ni nič narobe in samo mirno obrisali olje naokoli in me poslali domov. Mislim, da bi se tudi ti po taki reakciji oziroma odgovoru odločil za drugo mnenje. A ne?
Vsekakor, in sem se že, ko so mi postavili kakšno diagnozo, ki se mi je zdela sumljiva. Pa je vsakič držal, kar so rekli. Sam tole pri tebi je pa res čudno. Olja ne moraš kar obrisat in je to to...
Ojla!
Z letvijo vse ok (še dobro), je bil pa vzrok da vse škrtalo in tulilo napačno olje, ki je zavrelo in ga je zato ven metalo (počil tudi rezervoar).
Zgleda da majo pri Veitu recesijo, pišejo eno dajo pa drugo....sem zaključla z njimi.
Hvala še enkrat za vse info... me je rahlo panika zagrabla.