ma ni ravno nujno da daš prav original, ni pa za stavit obnovljenih. Vsaj take so moje izkušnje. Jaz imam gor od optimal proizvajalca in deluje zadeva bp. Sem pa tudi imel od vargalanta obnovljene, pa je kot praviš samo, bilo mir samo ene 2-3 mesece, potem je spet začelo škripat
Po italjaskih forumih sem zapazil pozitovno mnenje o proizvajalcu BIRTH.
Kvaliteto primerjajo z TRW vilicami za dosti ugodnejso ceno. (cca 200 € komplet vseh stirih vilic)
Ali ima kdo kaksno imformacijo o tem proizvajalcu?
-meni je začelo pri 130 000km škripat,najbrž zgornje vilice,pri vsakem najmanjšem tresljaju,ampak samo kakšnih 10km,potem utihne in to zdaj ko so temperature padle
-dokler ne bo škripalo non-stop,ne bom menjal
nikjer nisem zasledil nič na temo amortizerjev Kayaba. Ali jih kdo uporablja?
Pa tudi kaj ste kaj drugi vrgajevali. Tukaj berem da Monroe odsvetujete. Tako da me zanima kaj svetujete. Avta pa ne mislim nižat, rad bi samo spodobne amortizerje, ki bi dobro opravljali svoje delo. Gre pa za 156 SW, z 1.9 MJET.
Lep pozdrav !
Sem nov na forumu in me zanima nekaj glede moje alfe 1.9 jtd sportwagon (2004).Prpoblem se pojavlja ko peljem po grbinah ceste full škriplje ali pa ropota kar pri ostalih avtih ni za slišat to me zelo moti in me zanima kja je krivo ali so to amortizerji ali kaj drugega
berdi12 napisal/-a:Lep pozdrav !
Sem nov na forumu in me zanima nekaj glede moje alfe 1.9 jtd sportwagon (2004).Prpoblem se pojavlja ko peljem po grbinah ceste full škriplje ali pa ropota kar pri ostalih avtih ni za slišat to me zelo moti in me zanima kja je krivo ali so to amortizerji ali kaj drugega
Berdi
Silen bloki na rokah. Avto dvignt pa pogledat al so sam zgornje al tut spodnje, lahko je tut stabilizator da nabija v tem primeru je kar nekaj podiranja... js sm menju use to, zdj mi je pa še zadi začel jaoo x)
jaz menjal vse roke, spredaj, zadaj, zgoraj, spodaj, palcke stabilizatorja, pa spet po kakem letu zacvili na lezecem, ko je minus. Nima pa nikjer popolnoma nic lufta.
Zdej vklopim radio.
edit:
aja, zacvili samo prve 3 minute. Pol je mir...