Razlika je samo pri cestnini (sem že zgoraj naisal), razred kW za zavarovanje je pa enak, sicer se baje nekaj spreminja na tem področju.veloce napisal/-a:Ja, sam ti imaš 2.5, kar pomeni še enkrat cenejšo registracijo.
Pri Triglavu je precej razlike pri reg. 2.5 in 3.0V6.El Barto napisal/-a:Razlika je samo pri cestnini (sem že zgoraj naisal), razred kW za zavarovanje je pa enak, sicer se baje nekaj spreminja na tem področju.veloce napisal/-a:Ja, sam ti imaš 2.5, kar pomeni še enkrat cenejšo registracijo.
Niti ne vem, kje bi začel, kot prvo so za zamenjati pnevmatike, najmanj ena ima nasekan rob + udarjeno platišče, udrt prednji desni blatnik, zadnji desni bok ima zarezo, pokrov motorja valovit, večino avta prebarvanega, veliko bušk, voznikov sedež v zelo slabem stanju, zadnji odbijač štrli, poleg tega manjka zadnja meglenka, prednje luči zarošene....pa še kaj bi se našlo, če bi si vzel več kot 2 minuti....zore napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za nakup Alfe GT...
Če kdo pozna tole alfo naj prosim pove.......pa tudi mnenja so dobrodošla
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4173150&show=1
Hja kaj naj rečem, ena srednja žalost, različne znamke pnematik in še te obrabljene, cela pobarvana po dolgem in počez, na večih mestih zatečena barva in sledovi kita, prve luči motne in zamegljene, pravtako smerniki, zadnja meglenka in rikverc luč. Zadnje zavore so komplet za zamenjat, prve so nove, notranjost zgleda ok. To je bilo opaziti na hitro v 5 minutah, več časa si pa glede na stanje nisem vzel, oziroma me ni niti zanimalo.spartan napisal/-a:...sem tudi sam razmišljal da veliki servis še ni bil narejen.Aless napisal/-a:jaz sem se zanimal če vzamejo mojo v račun...
sem ga pa vprašal glede vlkega servisa, pa je enega zraven sebe vprašal, samo se mi nista zdela prepričljiva

Nič kaj velika, saj če sem našel prave podatke (izračun na Triglavu ne dela), potem je razlike 100€ (brez popustov) pri zavarovanju. Rezultat je tak, kot pride izračun na AMZS, jaz sem pa plačal malce manj za 2.5.ROBERTH napisal/-a:Pri Triglavu je precej razlike pri reg. 2.5 in 3.0V6.

thxFoggy napisal/-a:Hja kaj naj rečem, ena srednja žalost, različne znamke pnematik in še te obrabljene, cela pobarvana po dolgem in počez, na večih mestih zatečena barva in sledovi kita, prve luči motne in zamegljene, pravtako smerniki, zadnja meglenka in rikverc luč. Zadnje zavore so komplet za zamenjat, prve so nove, notranjost zgleda ok. To je bilo opaziti na hitro v 5 minutah, več časa si pa glede na stanje nisem vzel, oziroma me ni niti zanimalo

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti