+1svabo napisal/-a:medhotman napisal/-a:okoli en teden
![]()
![]()

Čez par kkm jih boš že dol metal.HyperJack napisal/-a:Nekaj dni si lastim Maxxis MA-Z1 Victra, guma za svojo ceno nudi odličen oprijem, je glasno kot reaktivc, hecam se... niti ni toliko za "smrekca" profil, tudi v dežju in mastni cesti se obnese odlično..
Kaj več povem čez prevoženih par kkm.
lp

Udobje super, glasnost sprejemljiva glede na smrekco, poraba goriva, začuda manjša kot z zimskimi gumami 16 col, tko da kar kapo dol..žival napisal/-a:Čez par kkm jih boš že dol metal.HyperJack napisal/-a:Nekaj dni si lastim Maxxis MA-Z1 Victra, guma za svojo ceno nudi odličen oprijem, je glasno kot reaktivc, hecam se... niti ni toliko za "smrekca" profil, tudi v dežju in mastni cesti se obnese odlično..
Kaj več povem čez prevoženih par kkm.
lp
V glavnem skret od gume če mene vprašaš. Oprijem sicer čist soliden, sam udobje, glasnost, poraba goriva pa čisti poden. Da ne govorim, ko sem prvič z njimi na hard odpelu trebeljevski klanec so bile po 2h minutah pregrete, po robovih so se pa kr neke zareze pojavle,....

ker ni bilo odgovora in sem šele sedaj videl:jaka_speed napisal/-a:Mene pa zanima kako se pravilno meri globina profila na rabljenih gumah..
Na sredini,robu ali se vzame povprecje obeh..
LP

Pri novih še ne montiranih Dunlop Sport Maxx TT je pri strani skoraj pol manj profila kot na sredini, tako da se prav bojim kaj bo ko bo pobralo pol profilawolfyy napisal/-a:ker ni bilo odgovora in sem šele sedaj videl:jaka_speed napisal/-a:Mene pa zanima kako se pravilno meri globina profila na rabljenih gumah..
Na sredini,robu ali se vzame povprecje obeh..
LP
globina profila mora biti enaka po celotni tekalni površini gume, v kolikor ni je ali napačen tlak v pnevmatikah ali pa podvozje fuč(optika in vse kar spada zraven)

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov