AR 147 1.6TS by Buxter (str. 23)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pragovi?!?! Ja pa zapeljes po diagonali na trajekt. Ko grem jaz na tarjekt se unim možiclom, ki te usmerjajo kam moras zapeljat, samo meša, ker vijagam ko prasc. On kaže naravnost, jaz čist po diagonali :lol:

LP
Uporabniški avatar
dzuko
Alfa Freak
Alfa Freak

To itak, uni usmerjajo po dva avta, jaz pa isto po mišje postrani. :mrgreen:

Sej ni kritično, ampak če greš med tednom je manjši trajekt (v tem primeru za na Korziko, mislim da si tudi ti tja šel :wink: ) in je pol pol metra višinske razlike pa čist kratka tista premična rampica, enkrat sem ornk podrsal, ampak se je sam plastika, pozna se itak ne.

Sem bil 2x na Korziki, torej 4x trajekt, pa me enkrat niso jebali petposto in sem mogu it v nadstropje, takrat sem pa mislil da sem odtrgal vse pragove, pol me je pa celo pot skrbel kaj bo za dol. #-o
No zdej me ne spravijo več v noben nadstropje. Je pa problem, ker noben Italijan ali Francoz ne zna pikice angleško in pol tm kažem z rokami pa se trudim italijansko.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zanimivo. Jaz se na noben trajekt nisem podrsal, pa sem jih dal ze kar nekaj skoz...Korzika, Sardinija in na Norveskem. Se najbolj se na trajektih bojim tistih bul na katere privezejo tovornjake. So tako visoki da me vsakic v riti stisni ko se peljem cezenj.

LP :mrgreen:
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubno na Gorenjskem

No takole za spomlad obesim kakšno slikco gor.... Včeraj čiščenje zunaj - malo bolj obširno; osvežitev barve, voskanje...
Potem sem jo peljal še slikat malo naokoli, zdaj pa dajem gor kakšno slikico, da bom spet poslušal kar že vedno poslušam - da je previsoka!

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bojanxe
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 155 1.8 8V Sport
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm
Kraj: Ljubljana

Previsoka je :mrgreen:
Drugace pa lepa alfica in lepe slike =D>
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Ne vem, če je že kdo omenil, ampak....malo previsoka je :lol: :mrgreen:
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Dej kej več o črnuhu iz prve slike povej.
Uporabniški avatar
alesdrolec
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kamnik

na 3 in 4 sliki ne zgleda napačno tudi če je mal visoka....je vsaj vožnja udobna...lepa je =D>
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

važno, da je meni všeč :) trenutno ne vidim lepšega avta za tak ceno :)

Črnuh na prvi sliki je pa očetova novejša pridobitev. TIstega Clia RS je prodal že lani avgusta, potem je sledila kriza identitete in je kupil Suzuki SX4... Kmalu ga je "podaril ženi" in sebi kupil BMW - 10 v njegovem življenju. Komajda sva ga z bratom naštimala da je vzel kupeja. Tako da zdaj ima malekonst več kot 4 leta starega 325i coupe, kilometrov ima mislim da nekje 35000, ima ksenon, delno usnje, šibedah,... Ne vem vse opreme, važno je, da je oče zadovoljen. Imel je gor 17'' feltne, zdaj ima 18 (ker 19 ni dobil novih replik) z gumami DUnlop sport max GT. Jutri začnem s pripravami na poliranje, upam, da se v sredo zvečer popeljem z popolnoma detajlno spoliranim avtomobilom :)
Bom pa še potem dal gor kako slikico, če še koga zanima.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

-lepa je,apak malce prešvoh 8)
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

Da po daljšem času malo napišem kaj sem postoril na svoji 147.. :) Jaz (še) nič kaj dosti... Med časom, ko se nisem nič oglasil sem zamenjal EGR ventil, ploščice, normalno je bil narejen tudi servis, potem smo menjali cev za dovod zraka, pa termostat je nov, pa svečke.. Nekaj je bilo vloženega s strani servisa...
Jaz bom pa v kratkem - ko bo vreme dopustilo vložil kak dan ali dva in jo zopet malce spoliral, povoskal, da dobi zopet tisti lesk, jaz pa zadoščenje :) Kupil sem si tudi za 150€ stvari avtokozmetike, ki bodo pasale na avto.

To je zaenkrat vse, se pa počasi odločam za to, da bo jo prodal in kupil 159. Obdobje Brere me je nekako minilo... Edino kar je narobe so cene teh 147... Zadnje čase zelo prenizke!

Bom dal kako slikico gori ko bo nared za naslednji fotoshooting, ko bo pa naprodaj pa tudi obvestim (čeprav gotovo ne bo zanimanja :P )
Uporabniški avatar
buxter
Alfist
Alfist

No takole malo novih slikic:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Pa še dve v domačem okolju:
Slika
Slika

Torej danes sem dokončal svoje delo parih dni - namreč malce sem "osvežil barvo - z poliranjem z zelo fino gobico in nanosom na novo kupljenega voska :roll: Tako da po dolgi dolgi zimi lepo drsi v zraku :)

U glavnem ja, prišel je čas, ko sem se odločil, da bi počasi malo zamenjal... Čeprav me kar malo zvija ampak vseeno, dal sem jo na avto.net, stvarca je naprodaj. Koliko bo pa interesa pa bomo še videli. Pa še link do oglasa:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7329772&show=1

Naj naredim še mal reklame za fotra... Če bi kdo...hehehe http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7329716&show=1
Uporabniški avatar
ALFA Romeo 1910
Alfist
Alfist

Lepa ALFA :)
Tudi BMW ni slab :mrgreen:
"Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali čak za ovo drugo nisam baš siguran.” Albert Einstein
jan_147
Alfa Member
Alfa Member

Lepi masinci, kaj nameravata nabavit s fotrom zdej? :)
Veron
Alfa Freak
Alfa Freak

predno proda (sploh za tako ceno) bo še trajalo. Veliko časa za premislek bo :D

Srečno pri prodaji
Odgovori
  • Informacija