Pa sej piše alfa 165 dddddddmatej007 napisal/-a:pravi alfist ki poskuša drugemo pomagat v dilemi![]()
@Goll a maš kakšno sliko alfe da mal vidmo katera je to
LP

Pri obveznem zavarovanju je tako vseeno, ker v nobenem primeru nič ne dobiš, kasko pa tako ni obvezen in je stvar posameznika.wolfyy napisal/-a:Za zavarovat je pri vseh zavarovalnicah enostavno, kako je pa ko je treba kaj dnarja dobit od zavarovalnice?

Sorry....moje mnenje...glede na to, da sem si končno tudi sam kupil svoj sanjski avto... nc...slehernik napisal/-a:a ravno včeraj, kakšno naključjeGoll napisal/-a:Pozdrav...Enthusiast napisal/-a:Ali je že kdo gledal Wiz zavarovanje ali celo sklenil?
Ravno vceraj sem iskal, kak forum z inf. kako skleniti oz. ali je zavarovanje wiz sploh varno...in naletel sem na razlicna mnenja... Na kar sem se odlocil, da zavarujem svojo Alfo... Postopek je zelo enostaven...pa tudi splosni pogoji so zelo fanj...vse je lepo napisano tako, da ne mores falit...vpisal sem podatke...opravil placilo prvega obroka...in ze je bila polica na mojem e naslovu...fanj...danes pa grem opravti se registracijo. Osebno menim, da je zadeva zelo prakticna...
Lp, Miha![]()
P.S. Fajn avto maš, a ma spam paket?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti