tudi js sem vidu to 145 z zender kitom, na strunjanski ravnici.
Drugace pa danes en kup alf u Sansimonu, brodo rdeca 159, pa iste barve 156 fl karavan, pa se en kup drugih,..
xfxpwnz napisal/-a:tudi js sem vidu to 145 z zender kitom, na strunjanski ravnici.
Drugace pa danes en kup alf u Sansimonu, brodo rdeca 159, pa iste barve 156 fl karavan, pa se en kup drugih,..
xfxpwnz
Napiši mi telefonsko na zasebno, ne morem pošiljat zasebnih sporočil.
Sorry za offtopic
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!
Pepsi napisal/-a:Rumena 145 QV Zender v KP z KP tablicami, je lastnik forumaš?
za tri bivše lastnike vem da so gor trenutnega lastnika pa verjetno ni.
je pa še ena zenfica s Kp tablicami na forumu, 1.6 sicer, sva zadnjič vozila vzporedno po Šmartinki in čakala, da se tiste francoske plužne premaknejo pred nama.
@Didi; si bil ti?
Pepsi napisal/-a:Rumena 145 QV Zender v KP z KP tablicami, je lastnik forumaš?
za tri bivše lastnike vem da so gor trenutnega lastnika pa verjetno ni.
je pa še ena zenfica s Kp tablicami na forumu, 1.6 sicer, sva zadnjič vozila vzporedno po Šmartinki in čakala, da se tiste francoske plužne premaknejo pred nama.
@Didi; si bil ti?
ja gregson007 jst sm biu ko sm ti še hupal in mahal...sm mislu da gremo na kavo pa si biu čist zatoplen oz sva oba obolevala pred francoskimi jajci. drugače pa ja moja je rumena 145 z zender podaljški in KP tablicami in biu sem od petka 17 do danes 19tega na morju...skratka povsod(koper, portorož,fiesa,piran,lucija...itd) =)=)