varnostno stikalo za dovod goriva

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Sunec
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: MS

Pozdravljeni,

zanima me, ali je ze kdo imel tezave s tim stikalo, kot da mi med voznjo pride do aktivacije in mi odklopi dovod goriva!?

A ima kdo kakšno idejo, če bi zvezal pumpo na plus na kontakt, ali bi bilo vse ok?

hvala
..: Win or Die Trying :..
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

sej ta stikal ma sam 2 drata gor, pobrikas in je reseno, ampak jaz bi rajs od kake zbite uzel stikalo pa je, zihr je zihr :)
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
Sunec
Alfa Member
Alfa Member

lih kar premostil.. pa ni tole krivec… ko daš kontakt se pumpa zmeraj sliši, ko se pa zapelješ pa crkne avto približno na isti lokaciji.. 3x peljal.. zmeri na istem mestu crkne.. cca 300m

je pa dovod goriva, ker avto zgubi na moči nato pa kr ugasne.. žvergla ok.. el ok… samo znaki so da ni goriva..

nato počakaš.. dar 2-3x kontakt, da pumpa požene gorivo.. in spet se peljemo enako razdaljo.. ponovno ugasne.. itd..
alfa111
Alfist
Alfist
Vozilo: ex 156 2.0 selespeed
156 SW 1.9jtd
156 1.9 jtd

Sunec napisal/-a:lih kar premostil.. pa ni tole krivec… ko daš kontakt se pumpa zmeraj sliši, ko se pa zapelješ pa crkne avto približno na isti lokaciji.. 3x peljal.. zmeri na istem mestu crkne.. cca 300m

je pa dovod goriva, ker avto zgubi na moči nato pa kr ugasne.. žvergla ok.. el ok… samo znaki so da ni goriva..

nato počakaš.. dar 2-3x kontakt, da pumpa požene gorivo.. in spet se peljemo enako razdaljo.. ponovno ugasne.. itd..
Da ni kak rele,ki se nahaja pri akumulatorju fuč? si probal malo "potrkat" po relejih?
Sunec
Alfa Member
Alfa Member

zlomljen regulator pritiska goriva je bil krivec.

hvala za pomoc
Odgovori
  • Informacija