Alfa Romeo 146 by LaŠko-TeaM....konec alfe (crash)str.6

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
MasheeQa
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

ziga_ napisal/-a:
LaŠko-TeaM napisal/-a:
MasheeQa napisal/-a:OOOoooo :cry:

Moje sožalje .. pa zih nimaš te sreče da je kšna kamera kje postavlena lih tm da bi se lah pogledal?
Glej tak je zadeva.tud posnetke so mi policisti pokazali.vse je kamera ujela.edino tam kamere ni,kjer je storilec nardil prekršek.nekaj se sicer malo vidi ampak ne točno.ker imajo v tunelu super duper kamere,kjer se niti model avtomobila ne vidi kakšen je in še povrh vsega posnetki ˝cukajo˝ tko kot da igrco igraš in ti šteka.kvaliteta posnetka je pa taka,da se moj avto ne prepozna da je alfa.razen tega da se vidi samo ko sem unga v rit napičil pa bo barvi lahko sklepaš,da je to moj avto.tistga pa kamera ni ujela,ko je budala pred mene zavil,tega se lih ne vidi in ga lahko mrdaš.
Je reku pritožba vam itak nič ne reši mi imamo posnetek da ste vi krivi,čeprva vam verjamem,da je pač uni pred vas zavil.mah kaj bi se z policajem kregal :roll:
Ko bi bil prasec plavi vsaj toliko pošten pa ti ne bi napisal denarne kazni... To je kot bi primate spravil v policijska vozila. ](*,)
Toj pa to.. če si bil cel laj zakompleksan pa nisi nč u lajfu dosegu greš za polcaja pr ns.. ( so seveda redke izjeme.. )
One tequila, two tequila, three tequila, floooooor ;> ♡♥♡
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

jaz policaju vedno, ko me ustavi rečem: Priznam in sram me je!! :D do dans še brez kazni, tok tok :lol:
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Odgovori
  • Informacija