Moje sožalje .. pa zih nimaš te sreče da je kšna kamera kje postavlena lih tm da bi se lah pogledal?
Glej tak je zadeva.tud posnetke so mi policisti pokazali.vse je kamera ujela.edino tam kamere ni,kjer je storilec nardil prekršek.nekaj se sicer malo vidi ampak ne točno.ker imajo v tunelu super duper kamere,kjer se niti model avtomobila ne vidi kakšen je in še povrh vsega posnetki ˝cukajo˝ tko kot da igrco igraš in ti šteka.kvaliteta posnetka je pa taka,da se moj avto ne prepozna da je alfa.razen tega da se vidi samo ko sem unga v rit napičil pa bo barvi lahko sklepaš,da je to moj avto.tistga pa kamera ni ujela,ko je budala pred mene zavil,tega se lih ne vidi in ga lahko mrdaš.
Je reku pritožba vam itak nič ne reši mi imamo posnetek da ste vi krivi,čeprva vam verjamem,da je pač uni pred vas zavil.mah kaj bi se z policajem kregal
Ko bi bil prasec plavi vsaj toliko pošten pa ti ne bi napisal denarne kazni... To je kot bi primate spravil v policijska vozila.
Toj pa to.. če si bil cel laj zakompleksan pa nisi nč u lajfu dosegu greš za polcaja pr ns.. ( so seveda redke izjeme.. )
One tequila, two tequila, three tequila, floooooor ;> ♡♥♡