Kot sem napsal panele se bodo delale naslednji mesec. Imam že vso ogledano, sprednji sistem bo 2x 20cm in 1x horn. Tako da kot si napisal bo poskrbljeno za visoke tone. Sicer imam BOSE ozvočenje in je kar glasno, vendar tak sub bo 10x preglasil sprednji sistem, če ga pustim originalnega. Ko se bo kaj delalo bom sproti objavljal slike.
Aja drugače pa če kdo potrebuje parkirne senzorje na rak, se lahko dogovorimo ker jih bom spet naročal, pridejo pa 15€.
Montiral bom tudi kamero za vzvratno vožnjo vendar jo bom montiral spredaj Preden vprašate zakaj spredaj bom tako napisal, ker ima Alfa dolg kljun hehe
aha nisem vedel. Se mi je zdelo da je njegov izdelek. Meni njegovi izdelki ne potegnejo, ker za distančnike uporabi samo en kos lesa za oba in ne ločeno. Drugače pa naredi tako kot je potrebno.
Forumaši sedaj pa nujno potrebujem vašo pomoč. Problem je tak:
Zjutraj sem vzel stvari iz "prtljažnika" in je bilo vse normalno. Sedaj pa ko sem odšel iz službe se mi pa nikakor noče odpreti, niti na daljinčka niti na znak. Je imel že kdo takšen problem? Se mogoče komu sanja kaj bi lahko bilo? Ker problem je zelo velik glede nato, da imam namen v petek oditi na morje in nemorem dati prtljage noter.
in kako naj ročno odprem če je vse elektronsko? Ne dela niti gump niti preko ključa, ta avto pa nima ključavnice in kljuke za odpreti zadaj.
No drugače smo zrihtali, odprli smo zadevo, odšravfali motorček in je čudežno začel delati, zgleda da je bil kakšen slab kontakt. Je pa res da je tudi motorček proti koncu, zanima me če kdo ve koliko motorček stane?