Alfa Romeo 156 Sw 1.9 Jtd 8v

Slikice vaših jeklenih konjičkov
kolesar
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 1

Res je,se visje bi mogla biti(nad uno linijo),sam je nisem moral tam prilepit(se ne upogne dosti)...ni glih za ta avto,bolj za gullieto pa 159 k masta tudi drugace oblikovane blatnike..
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

cool je 8)
Slika
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

No,danes je alfica dobila nov hladilnik in novo hladilno tekočino :) in pa zamenjali so se vijaki(z daljšimi),uni se je spravil vn in na srečo [-o< je bil samo srauf pozrt...pregledale so se še zadnje zavore in potrebno bo zamenjat zajle in diske(verjetno bom še pakne).To mislim opravit pri velikem servisu,ki se bliža(še cca. 6kkm).Z alfico nobenih večjih problemov,tudi zadnje meglenke se ne pržigajo več in spirala ne utripa :D še nekaj slikic starega in novega hladilnika.Pa zadnjo feltno imam namen dat poravnat in pol enkrat nove gume gor dat :)

Slika
Slika
Slika
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

No,da malo poročam...Nov hladilnik hladi več kot odlično,malo sem moral še dolit hladilne tekočine.Avto je brez problema prevozil 2000km dolgo pot do Berlina in nazaj :) Grem pa ta teden do rogelj romata,da pogledajo kje pušča voda pri stebričku vetrobranskega stekla,je začelo vedno bolj zamakat :doubt: In pa danes sem se naročil na poliranje pri našem klubskem partnerju Poliglob,da se bo avto svetu :D

V petih dneh v Berlinu videl 3 alfe...en 159 Ti parkirana čisto blizu najinega apartmaja :)

Slika

In pa moja bella na letnih copatkih :D
Slika
Zadnjič spremenil kolesar, dne Po Mar 30, 2015 8:21 pm, skupaj popravljeno 4 krat.
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

Še ena na letnih :) Pozabil sem povedat,da sem dal še feltno poravnat,da ne bo avto tok poskakoval :)
Slika
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Ka pa če bi ti nehal slike gor limat, k mi je skoz bl žal da sm jo prodal. :doubt: :mrgreen:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

:loljeah: :loljeah: :loljeah: :loljeah:

Prav ti je, kaj pa hodiš h (kao) konkurenci :mrgreen: :bootyshake: :smokin: :-" :mrgreen:
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

MaStr napisal/-a::loljeah: :loljeah: :loljeah: :loljeah:

Prav ti je, kaj pa hodiš h (kao) konkurenci :mrgreen: :bootyshake: :smokin: :-" :mrgreen:
Se tolažim s tem, da me je "srečala pamet", pa je Alfa u garaži, daily je pa kaj drugega. ;)
Če je ravno, ni zabavno.
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

Evo še nekaj slikic iz poliranja :)

Obnovitev žarometov
Slika
In pa še cel avto:)
Slika
In še nekaj se je zmontiralo :)
Slika

Počasi se pripravljamo na velik servis :)
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

Slika

Hvala Klavdiju za sliko :)
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Pismo, škoda ker je bila slikana pred objavo majskega POTM, ker tole je top (velja tudi za ostale slike, slikane na tem meetu) =D>
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
kolesar
Alfa Member
Alfa Member

Že dolgo nisem nič objavil :) da malo osvežim temo :D z alfico nobenih večjih problemov :wink: medtem časom sem ji privoščil velik servis in danes sem ji nabavil nove zajle za ročno,diske in ploščice vse ate(sem sprednjimi zadovoljen).Zahvala gre gori za dobavo delov:) treba bo pa še poleg zavornih pločic in zajl pogledat še zakaj avto tok kadi do 2000rpm in nima tok moči :doubt: ,bom tribesa prosil da mal priklopi...na dvigalu smo opazil,da malo pri menjalniku pušča olje,pravi mehanik,da bo treba semering menjat,bomom menjal ko se bo se sklopka menjala :doubt:

Slika

Se bo spet mal šraufal :P
Slika
Odgovori
  • Informacija