Na tretjem linku je moja:)
Na avtu je seveda bilo narejenih nekaj lepotnih popravkov ampak nikoli ni bilo karambola, sem jo ze prodajal tu na forumu pa sem si potem premislil, tokrat prodajam izkljucno zaradi nakupa 159
Pozna kdo? Drugi link se tudi prodaja na forumu. Katere it pogledat, tiste z najmanj kilometri al "najbolj" na videz ohranjene. Ta drugi link iz foruma izgleda lepo ohranjen. Kaj pravite?
Ne pričakujem , ampak, to je vsa izbira z 1.8ts motorjem in notranjosto pred prenovo. Jst mislim da so cene primerne, okoli 800€. Če pa poznaš kako ČUDEŽNO (v piko porihtano) 156 tak letnik (zarad armature) in za malo več dnarja, pa mi kr piši.
portos1986 napisal/-a:Ne pričakujem , ampak, to je vsa izbira z 1.8ts motorjem in notranjosto pred prenovo. Jst mislim da so cene primerne, okoli 800€. Če pa poznaš kako ČUDEŽNO (v piko porihtano) 156 tak letnik (zarad armature) in za malo več dnarja, pa mi kr piši.
Ponavadi je tako da tudi v piko zrihtana stane lahko kr dosti. Tako kot so ti ze prej omenili cenovnega cudeza ne pricakuj.
Kdor ima v nulo porihtano 156 (pleh, podvozje, motor in notranjost) sigurno ne bo šel v prodajo. Ker prvič, za 156 ne dobi praktično nič, kot drugo pa si potem s tem denarjem lahko kupi samo eno zjahano škatuljo ...
Jup enostavno zagoniš vanjo preveč denarja za servisiranje, da bi bilo rentabilno prodajat. Razen v izjemnih primerih, ko se je pa kaj nenadno spremenilo (služba, naraščaj...).