Na moji GTjki bi rad zamenjal xenon žarnice (ena je crknla, druga pa nočem da je druge barve), pa me zanima, katere neoriginalne žarnice so najboljše in cenovno ugodne? ne bi namreč rad dajal 100eur + za originalne, po drugi strani pa ne mislim zgubljat denarja na poceni kitajskem šroutu
Neke vmesne robe takorekoč ni. Imaš originalne xenonke, ki stanejo po okoli 140eur komad in potem imaš kitajsko. No pa da ne bo pomote tudi oni naredijo dobro žarnico je pa dražja (beri: imaš več razredov). Povprašaj malo na BMWforumu uporabnika Pirc on ima firmo s temi stvarmi in če ne drugače ti lahko dal uradno garancijo najverjetneje
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Zanima me katere žarnice gredo v mojo alfo, ker sem povprašal par "mojstrov" pa noben neve. Xenonke so originalne in ni nekakšen kit! Pa mogoče če kdo svetuje, katere žarnice vgradit za pametno ceno oz. če lahko kdo to zrihta. Zadeva je nujna, ker kot enooki pirat se po cesti nemorem peljat
Philips žarnica D2S Xenon Standard 85122, iskreno mnenje o teh žarnicah, nemislim vgrajevat nekega kitajskega sranja za 10€ vendar 120€ za žarnico tudi ne mislim dat ker je za mojo denarnico 250€ prevelik zalogaj samo za žarnice.
kristian1360 napisal/-a:Philips žarnica D2S Xenon Standard 85122, iskreno mnenje o teh žarnicah, nemislim vgrajevat nekega kitajskega sranja za 10€ vendar 120€ za žarnico tudi ne mislim dat ker je za mojo denarnico 250€ prevelik zalogaj samo za žarnice.