Bolj podroben review:

Ta tvoj "protiargument" na vsako kritiko Giulie postaja že naporen in repetitiven, in ne služi ničemur drugemu kot preusmerjanju pozornosti vstran od dejstva da ne zmoreš formulirat nobenega pravega protiargumenta.THOR napisal/-a:Mislim, da ko boste pritresli svoje ritke in denarce v salon ne bo težav.
Dodal bi še to, da mi večinoma vozimo rabljene karavane.MAXTER napisal/-a:Sam res ne vem zakaj se vsi tako sekirate..mi bomo itak rabljene iz drugih držav EU nabavljal

Ubogi tisti,ki kupi to belo Giulio na 16",boljše,da je ne predstavi na forumu,ker ga boste popljuvali,še preden da kakšno sliko gor.rogi napisal/-a:V živo siva zgleda še boljš kot na slik.
O beli je pa res skoda izgubljat besed.

nebi se mogel bolj strinjat s tem! vsak čas bo tema dopolnila 200 stran jamranja in godrnjanja..THOR napisal/-a:Saj sem že večkrat napisal protiargumente, določeni drugi uporabniki pa še več x, pa nič ne pomaga. Mogoče smo rahlo siti negativizma, bmw-ja, kije... Tudi kritiko, moja na primer ostaja, da nima stare ročne. Ampak jebi ga. Zadovoljiti se bo treba s tem kar je. To da konkurira trojici ne pomeni, da mora biti povsod kopija. Ni in ne bo.
Končno so pripeljali te kante v lj, mi pa "govorimo" o plastikah ki kao štrilijo ven, lučeh, celo kakšne feltne so gor. Mimogrede sive so ful hude
Mi bo pomagal kakšen drug uporabnik, ampak kar sem sam pregledoval tuje forume alfe, takega jamranja ni nikjer. Ali se povsod dogaja to?
Če pa že moramo biti Slovenci, pa dajmo pizditi, da nam lumpi ne bodo dajali za testne vožnje.

Ali imaš izjemno selektiven spomin, ali pa si preposto izmišljuješ (kakšen motiv imaš za to nimam pojma). V teh 200 straneh je bilo med drugim polno tako pohval, kot dobrih/slabih kritik. Eni so zmožni enega in drugega, drugi spet samo enega ali samo drugega.Xin napisal/-a:nebi se mogel bolj strinjat s tem! vsak čas bo tema dopolnila 200 stran jamranja in godrnjanja..

Gregson007 napisal/-a:... in the meantime .....![]()
2.2 / 180
Kje je to slikano? Se da b avto vsaj vsest?
vžge k šus, samo da tikneš ,,knof,,
pod štandgas-om notri ne veš, da laufa, ... ko pa dodaš gas se lepo strese in zahrumi
.. pa, da ne bo koga zmotil easy off / easy on pokrov agregata, ni vijakov
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti