Nova Alfa Romeo Giulia

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Bolj podroben review:

Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

A to te prisilijo vzet z navadnimi lampami in 16 feltnami? Mogoče pa komu navadne ustrezajo, in drugemu pač lepše pašejo baloni na 16, tako vizualno, kot z vidika največkrat slabih cest. Mislim, da ko boste pritresli svoje ritke in denarce v salon ne bo težav.
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

THOR napisal/-a:Mislim, da ko boste pritresli svoje ritke in denarce v salon ne bo težav.
Ta tvoj "protiargument" na vsako kritiko Giulie postaja že naporen in repetitiven, in ne služi ničemur drugemu kot preusmerjanju pozornosti vstran od dejstva da ne zmoreš formulirat nobenega pravega protiargumenta.
Se ti res zdi smiselno, da ko v tej temi kdo kaj reče čez Giulio, ga kao probaš utišat s tem, da ga označiš za nekoga ki nima dovolj denarja, in torej nima kaj kritizirat? S tega sklepamo, da je po tvoje upravičen do kritiziranja samo tisti, ki ima dovolj denarja za nakup Giulie?

P.S. Kvaliteta argumenta se ne vrednoti po njegovem podajalcu, ampak po njegovi vsebini. "Ad hominem" zatorej nima kaj iskat v debatah, ker jih okrade bistva. Raje torej pridi ven s kakovostnim protiargumentom, ki zmore podkrepiti neko stališče.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Sam res ne vem zakaj se vsi tako sekirate..mi bomo itak rabljene iz drugih držav EU nabavljal :lol:
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Tisti, ki nima denarja seveda lahko kritizira samo nevem, kaj ima Alfa oz. Fiat od tega :) ? Nič ne gre v žep :mrgreen: .
alfasan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

MAXTER napisal/-a:Sam res ne vem zakaj se vsi tako sekirate..mi bomo itak rabljene iz drugih držav EU nabavljal :lol:
Dodal bi še to, da mi večinoma vozimo rabljene karavane.
Torej tehle limuzin ne bo v naših garažah in so vse te debate "Ad hominem" jalove.
O opremi debatirati pa je še bolj jalovo, namreč, kdor ima denar in kupi nov avto, lahko prosto razpolaga z izbiro dodatne opreme. Prepričan sem, da se za primeren denar dobi vse kar želiš.
Kupcem rabljenih pa je nakup kompromis v odločitvah, možnostih in izbiri.
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Autobahn 280 km/h :D

alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

rogi napisal/-a:V živo siva zgleda še boljš kot na slik.

O beli je pa res skoda izgubljat besed.
Ubogi tisti,ki kupi to belo Giulio na 16",boljše,da je ne predstavi na forumu,ker ga boste popljuvali,še preden da kakšno sliko gor. :roll:
Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

Saj sem že večkrat napisal protiargumente, določeni drugi uporabniki pa še več x, pa nič ne pomaga. Mogoče smo rahlo siti negativizma, bmw-ja, kije... Tudi kritiko, moja na primer ostaja, da nima stare ročne. Ampak jebi ga. Zadovoljiti se bo treba s tem kar je. To da konkurira trojici ne pomeni, da mora biti povsod kopija. Ni in ne bo.
Končno so pripeljali te kante v lj, mi pa "govorimo" o plastikah ki kao štrilijo ven, lučeh, celo kakšne feltne so gor. Mimogrede sive so ful hude :)

Mi bo pomagal kakšen drug uporabnik, ampak kar sem sam pregledoval tuje forume alfe, takega jamranja ni nikjer. Ali se povsod dogaja to?

Če pa že moramo biti Slovenci, pa dajmo pizditi, da nam lumpi ne bodo dajali za testne vožnje.
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
Uporabniški avatar
Xin
Alfist
Alfist
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0
Kraj: Novo mesto

THOR napisal/-a:Saj sem že večkrat napisal protiargumente, določeni drugi uporabniki pa še več x, pa nič ne pomaga. Mogoče smo rahlo siti negativizma, bmw-ja, kije... Tudi kritiko, moja na primer ostaja, da nima stare ročne. Ampak jebi ga. Zadovoljiti se bo treba s tem kar je. To da konkurira trojici ne pomeni, da mora biti povsod kopija. Ni in ne bo.
Končno so pripeljali te kante v lj, mi pa "govorimo" o plastikah ki kao štrilijo ven, lučeh, celo kakšne feltne so gor. Mimogrede sive so ful hude :)

Mi bo pomagal kakšen drug uporabnik, ampak kar sem sam pregledoval tuje forume alfe, takega jamranja ni nikjer. Ali se povsod dogaja to?

Če pa že moramo biti Slovenci, pa dajmo pizditi, da nam lumpi ne bodo dajali za testne vožnje.
nebi se mogel bolj strinjat s tem! vsak čas bo tema dopolnila 200 stran jamranja in godrnjanja.. :?
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

... in the meantime ..... 8)

2.2 / 180

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

vžge k šus, samo da tikneš ,,knof,,
pod štandgas-om notri ne veš, da laufa, ... ko pa dodaš gas se lepo strese in zahrumi :evil:

.. pa, da ne bo koga zmotil easy off / easy on pokrov agregata, ni vijakov :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Xin napisal/-a:nebi se mogel bolj strinjat s tem! vsak čas bo tema dopolnila 200 stran jamranja in godrnjanja.. :?
Ali imaš izjemno selektiven spomin, ali pa si preposto izmišljuješ (kakšen motiv imaš za to nimam pojma). V teh 200 straneh je bilo med drugim polno tako pohval, kot dobrih/slabih kritik. Eni so zmožni enega in drugega, drugi spet samo enega ali samo drugega.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

Gregson007 napisal/-a:... in the meantime ..... 8)

2.2 / 180

Slika

Slika

Slika

Slika

Kje je to slikano? Se da b avto vsaj vsest?

Slika

vžge k šus, samo da tikneš ,,knof,,
pod štandgas-om notri ne veš, da laufa, ... ko pa dodaš gas se lepo strese in zahrumi :evil:

.. pa, da ne bo koga zmotil easy off / easy on pokrov agregata, ni vijakov :mrgreen:
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
Uporabniški avatar
coolbits
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Brera 2008 2.4 154kw
Kraj: Sežana

DPF takoj pod plastičnim pokrovom? :-k
simnov
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147 Ts 1.6 Distinctive