Moderator: Tehnika moderatorji

portos1986 napisal/-a:Spodbudna novica iz auto motor und sport nemške spletne strani. Na hitro sm dal v google translate Die fettesten Gewinne liefen nach 11 Monaten bei Jaguar (+ 76,1 %), Alfa Romeo (+ 47,5 %) kar pomeni After 11 months, the biggest gains were at Jaguar (+ 76.1%), Alfa Romeo (+ 47.5%)
Ker sta se Mito in Giulietta, ki sta bla cenejša glede na konkurenco, kot je Giulia glede na konkurenco, tako prekleto dobro prodajala? Ali pa 159ka, "prodajna veleuspešnica", ki je tudi bila občutno niže pozicionirana kot Giulia in cenovno nekje v rangu Passata?alfa-156 napisal/-a:wolfyy napisal/-a:niso vsi tvojega mišlenja, nekateri pridejo po nov avto in jih testni sploh ne brigajo. če že grem po novega bom dal še tiste 3k eur več pa dobim novega ne pa nekega testnega...
drugače ja pa kupna moč v SLO za takšne avte enostavno premajhna.
Kupna moč premajhna ? Mogoče živiš v Zgornji Kungoti ??? Po cesti se vozi nešteto 50k vozil, razni naloadani passati, a4, bmw 3, MB C klase, Lexusi, volvoti skratka ogromno vozil v tem kupnem razredu... Skratka kupne moči še preveč, samo pač drugje tiči poanta, zakaj ni prodaja 30,40,50 na mesec.... Mislim da je večini jasno kje, samo ne priznate si.

Ta spisek ni najbolj primeren za v to temo, namreč iz njega ni razvidno kakšen delež prodanih alf zajema giulia.portos1986 napisal/-a:Spodbudna novica iz auto motor und sport nemške spletne strani. Na hitro sm dal v google translate Die fettesten Gewinne liefen nach 11 Monaten bei Jaguar (+ 76,1 %), Alfa Romeo (+ 47,5 %) kar pomeni After 11 months, the biggest gains were at Jaguar (+ 76.1%), Alfa Romeo (+ 47.5%)

Samo teli 2 sta pa dragi, a nista? Sploh rdeča, za tako ceno bi dobil že npvp šp naročilu s tako opremo? Feltne 1000€, senzorji pa 500 pa ajde še kakšna malenkost samo dvomim da je MPC s popustom nove s to opremo 33k €.

No to je ta stran, meni se zdijo cifre super glede na to da je avto zunaj sele par mesecev. V septembru je pa kot sem rekel lepo takoj za sveto trojicoSport Driver napisal/-a:Samo teli 2 sta pa dragi, a nista? Sploh rdeča, za tako ceno bi dobil že npvp šp naročilu s tako opremo? Feltne 1000€, senzorji pa 500 pa ajde še kakšna malenkost samo dvomim da je MPC s popustom nove s to opremo 33k €.
Pa predno se mi stepete glede prodaje, TOLE so številke, razlaga pa naj si jih vsak sam kakor želi.

To sem pa ravno danes bral in moram reči, da komentarji dobro odražajo moje mnenje glede tega 'testa'. Britsi pač morajo potiskati Jaga čeprav je jasno, da po vseh merljivih in tudi manj merljivih parametrih zaostaja za obema tekmecema.portos1986 napisal/-a:Ne vem če je bil ta test že naložen. Je pa test med pravo RWD druščino http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo ... w-3-series.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost