Spoštovani!
Kdo pozna to alfo, prodajalca:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... %20Stelvio
Za kakršenkoli podatek sem vam hvaležen.
Srečno!

Ko sem kupoval Giulio, sem šel pogledat eno missano blue 2017 Veloce 2.0T. Na slikah lepa, v resnici pa ni bila biser (glede na ceno, ki jo je takrat hotel).MaStr napisal/-a: ↑Pe Jun 07, 2024 11:18 am O, lej ga, si še živ?
Za vozila iz te hiše sem slišal, da so zelo lepa na slikah, dejansko stanje je pa malce drugačno ... Ampak, kot sem rekel, tako sem slišal.
Vsak avto, ki te zanima, si zasluži ogled. Na slikah je videti prekrasna.
Torej prideš nazaj med alfiste?

Moja izkušnja s to Avtohišo...lepo prosim prečitajte do konca. Nočem batit nobebega..le izkušnja bo napisana in pri tej izkušnji krivim tudi samega sebe...MOJO NAIVNOST in prenagljenost. Gre se za lepo mazdo cx30 v bordo rdeči metalni barvi...seveda diesel z 1.8 litrskim motorjem, ki je izredno varčen. Enkrat sem se peljal na relaciji Kozina/Ljubljana 3.9Lit/100km in to zadnjo nedeljo preden sem jo hvalabogu prodal. Avto sem kupil pri MB Carmarket. Saj nobenega ne obtožujem a lepo prosim mirno prečitajte dalje in NIKAKOR ni to maščevanje ali podtikanje neresničnih argumentov, Morda MB Carmarket niti ni vedel da ima tale lepotica take skrite a rigorozne napake...RES HUDO HUDO grde napake. PA ZAČNIMO : Marca 2024 mi je moja boljša polovica izrazila željo, da bi rada vozila/imela mazdo cx30 v bordo rdeči barvi in res jaz, kot gentleman začnem brskat AVTONET...najdem točno tako cx30. Drugi dan grem do MB Carmarket in kupčija sklenjena. Avto takrat imel 42.000km in da morajo še opravit servis. MENJAVA OLJA FILTRA ..ok sem si mislil lepo in vse super. Odpeljem avto natankam polen rezervoar najboljšega najdražjega diesel na neki MOL benzinski črpalki blizu te avtohiše MB Carmarket. Pridem domov..parkiram lepo pred garažna vrata avto pustim na majhni strmini. Drugi dan, da bom šel vzvratno in pri speljevanju je avto začel skakat, kot kakšna koza...kaj pa je sedaj tole se vprašam ? Poskušam še enkrat lepo počasi , in spet , kot da bi nekdo s kladivmom udarjal po menjalniku...ali sklopki. V tenutku se je veselje sprevrglo v nočno moro. Potem sem šel naprej in avto obrnil malček naprej, kjer ni takega klančka ...vse je bilo vredu. Tudi na ravnini je avto pri vzvratni vožnji lepo deloval. Torej samo vzvratna vožnja nazaj v klanček zelo prolematična ali takorekoč nemogoča. Tako, da sem od takrat naprej avto najprej na dvorišču obrnil in nazal peljal do garaže z zadnjim delom avtomobila. Pri vožnji naprej pa tega problema sploh ni bilo tudi če sem speljeval v hrib....zanimivo. Tukaj že vidim tehnične komentarje mojstrov..jaz pojma nimam zakaj se je to tako dogajalo. Ok gremo naprej ...prihajala je pomlad ..vozil sem se lepo z majhno porabo in si mislil, če bo ostalo samo pri tej napaki niti ne bom zahteval reklamacije NAPAKA moja velika NAPAKA ( budalo ) ok vozim se skozi poletje vse lepo in prav razen to da avto ne prenese vzvratne vožnje v klanec. Naredim cca 8000km in mi na armaturi na izpiše ( sem slikal ) OIL EXCESS LELVEL..pleas inspected the vehicle. Ok pridem domov in pogledam nivo olja...presenečenje in ugotovitev, da je olja v motorju krepko čez max. Takrat, ko sem avto kupil sem redno gledal ali mi morda olja zmanjkuje in če...koliko a sem bil začuden, da je nivo olja vedno enak ali celo nekaj višji kot prejšnjič . Potem res priznam olja nisem kontroliral čez poletje pač pa šele takrat ko sem dobil obvestilo na armaturni, da je olja preveč in da mora vozilo v servisno delavnico...to se je zgodilo pri 50.000km torej po 8.000 prevoženih km od nakupa. To je bil drugi šok . kAJ JE VZROK ZA KONTAMINACIJO OLJA V MOTORJU PA SI LAHKO SAMI NAJDETE NA NETU. Ja regeneracija itd....pa kratke relacije ...vse je bio krivo seveda . Vse razumem in nazadnje sem opazil da so bila desna sprednja vrata površno barvana ...ali tovarniško ali pa je bila vmes kakšna poškodba a to me je še najmanj skrbelo. Avtomobila ni več..odšel je daleč daleč na jug balkana in upam da nikoli več ne srečam ne MB Carmarket ne mazde cx30...POPOLNO RAZOČARANJE...seveda priznam mojo naivnost nevednost nestrokovnost in to, da bi uveljavil garancijo, ker jo ima še do marca 2025. Niti nimam časa, da bi se v primeru komplikacij obračal na zavod za varstvo potrošnikov in prijavil stvarno napako. Boli me le srce, ker je avto bil res lep, kot nov in boli me srece, kako bo avto naprej služil novemu lastniku iz balkana. Avto sem prodal hitro, ker sem ga dal za 2000€ manj kot sem dal zanj. Kupcu sem povedal za vrata in za vzvratno vožnjo da ima probleme. Za olje pa mu nisem povedal, kr je možno da je zadeva res problem pri nedokončani regeneraciji a to dejstva da sem nad tem nakupom neizmerno RAZOČARAN nikakor ne spremeni.Gabrex14 napisal/-a: ↑To Okt 19, 2021 7:37 am Pozdravljeni,
Ali ima kdo izkušnje z MB Carmarket v Fužinah? (Mitja Bukovec s.p.) . Namreč razmišljam, da bi kupil tole lepotico.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... omeo%20147" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za odgovore!!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov