Pragove bo treba kmalu zamenjat. Zaenkrat so še lepi, ampak nemške ceste so terjale svoj davek, pa slovenske so še malo pomagale.
Iščem after market pragove, pa jih ne najdem nikoder. Ne, vem ali sploh obstajajo, original pa si predstavljam takšno divjo ceno, da niti vprašati ne upam.
O plehu na Mitu se sicer piše bolj malo, ampak pri mojem sem bil ravno zaradi "kao pleh so porihtali" neprijetno presenečen. Star je 15 let in vsakdanja uporaba ne glede na vreme, pogosti izpostavljenosti soncu in ptičji kloaki, pač terja davek. Pragovi so bili ta mesec porezani in na novo zavarjeni ter notranje zaščiteni. Na zunaj so bili pragi polepljeni s folijo, vendar je bilo rjavenje z notranje strani. Zelo me je razočarala bela pastelna barva. Lak se je začel luščiti, zadnji blatniki zaradi izbočenosti speskani, zato je bil na novo kompletno prebarvan. Skoraj sigurno ga bom zaščitil še po notranji strani vrat in koloteke pod plastiko. Ali je glede na leta to vredno, je stvar odločitve lastnika. Mehanika je še dobra, s prodajo bi pri teh kilometrih in letniku dobil malo. Itak je že amortiziran in je vsak kilometer zastonj.
Skratka, rjavi, četudi je na zunaj čudovit, hehe.
Ravnokar naredil še redni servis in opravil tehnični pregled, tako da sem za eno leto fertik. Glede na solidno stanje predvidevam da bo tako. Ampak iskreno rečeno, vemo da pri Alfi nisi nikoli 100%. Malo adrenalina ne škodi.
DucAr napisal/-a: ↑Sr Jan 29, 2025 10:33 pm
Ravnokar naredil še redni servis in opravil tehnični pregled, tako da sem za eno leto fertik. Glede na solidno stanje predvidevam da bo tako. Ampak iskreno rečeno, vemo da pri Alfi nisi nikoli 100%. Malo adrenalina ne škodi.
Čestitke.
Važno da si zadovoljen in da se športno zapeljaš malo naokoli.
In res je pri AR si vedno pod adrenalinom