Gledam veliko 166, ki imajo leseno notranjost pa me zanima, če je kdo že poskušal to spremeniti. Volnaski obroč obleči v usnje ni problem, prav tako ne prestavne ročice.
Kako pe je z barvanjem sredinske konzole. Je mogoč evse to uspešno razstavit, pobarvat in nato zopet sestavit, da imam dober izgled???
Še sliki za primerjavo.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
kaj pa ce bi kar taprav aluminij dal povrhu? CNC izrez pa 2mm debel brušen prelakiran aluminij. Oblika je itak cist simple. Samo nalepis na originalno konzolo.
ce se prav spomnim je blo enkrat na forumu ze napisano kako se razstavi sredinsko konzolo? drugace pa meni osebno tale imitacija lesa v 166 zgleda grdo, medtem ko una druga je mljask:)
Ja, če si dal gor notranjost svoje nove Alfe,potem sem tudi že ugotovil katero si kupil,saj sem notranjost našel na Avtonetu.Kar pa se tiče barvanja, so okusi očitno različni.Moja ima les in mi je bistveno bolj všeč kot druga možnost.Pa še nekaj je.Slike težko primerjaš,ker je ena realna slika,druga pa iz prospekta,kjer je vse videti lepše.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Ne bom kupil te s slike, ampak izbiram med dvema alfama, po opremi in ceni skoraj enakima, s tem, da ima ena les druga pa je srebrna. Tista z lesom ima še telefon in kar nekaj kilometrov manj, Ni pa mi les pretirano všeč, žal.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.