Danes so mi na servisu Gril v Novem mestu zamenjali sprednje luči na moji 156 (razbili so mi jih na parkirišču pred blokom-na srečo samo luči,barva je zaenkrat še nedotaknjena).
Moram zelo pohvalit ekipco za hitro rešen problem kljub temu da luči ni bilo na zalogi. Luči so dobavil,zmontiral in tudi nastavili.
Morm tudi povedat da mi je Aljoša pri zadnjem servisu "pritisnil" 13% popust na delo in dele (ki ga imajo tudi ob primeru članstva Fiat Kluba), kljub temu da sem pozabil člansko izkaznico
Predračun za GLAVNI servis + olje+ mogoče termostat+ 4*grelne svečke!!
Kako se vam tole zdi skupaj je kr lepih 860€
K olje res tko dobr če je SELENIA, ker je ferdamano DRAG???
Zobati jermen 82,50
Drsnik jermena 20,76
Napenjalec 70,20
Črpalka vode 59,90
Pasasti jermen 26,40
Drsnik 24,47
Napenjalec 33,91
Čistilec zraka 10,74
Čistilec nafte 21,46
Filter Klime 2x 13,08 x2
Čistilec olja 7,87
Olje Selenia WR 16,28 x5
Zagrevalne svečke 33,36 x4
Termostat 87,87
Delo 6 x 30.00
Garancija na rezervne dele in delo povezano z njimi je 2 leti !!
Spodaj imaš račun od opravljenega velikega servisa za 1.9 JTD na pooblaščenem servisu, menjane so bile tudi grelne svečke , prednji stabilizator......je pa z klubskim popustom.
No ja sej je stvar kar tam nekje js mam še termostat zravn, ja ta popust bi blo dobr imet ja, oz bit član FIAT kluba če se n motm!
hvala za predogled tvojga računa
Foggy napisal/-a:Samo toliko za info, po novem velja na delo in vse original vgrajene dele na pooblaščenem servisu 2-letna garancija
sem dobil obvestilo domov po pošti s stani avto-triglava in samo na debelo gledal...tega si res nisem misli, da bojo to okoli pošiljali. pohvalno, res.
Evo račun glavnega servisa(na 120.000)+termostat!Mislim da cena ni prehuda, če se kdo ne more odločt glede servisa priporočam FIAT GRILL Novo mesto, ker sta oba res ''taprava'' tko k se zmeniš ti stvari pregleda in ti pove kje si!
matkeg napisal/-a:Evo račun glavnega servisa(na 120.000)+termostat!Mislim da cena ni prehuda, če se kdo ne more odločt glede servisa priporočam FIAT GRILL Novo mesto, ker sta oba res ''taprava'' tko k se zmeniš ti stvari pregleda in ti pove kje si!
A mikro jermena in njegovih jermenic pa nisi menjal ?
matkeg napisal/-a:No ja sej je stvar kar tam nekje js mam še termostat zravn, ja ta popust bi blo dobr imet ja, oz bit član FIAT kluba če se n motm!
hvala za predogled tvojga računa
Je mojster reku d ni potrebe, da bo stvar še zdržala, predvsem je za jermenico to govoru za jermen pa res ne vem, menda je naredu tko d je prov!Al mislite da bi blo to nujno zamenjat???
Ja popust na ALFA KLUB dobiš tut pri Grill-u,sam js nism član, sem pa dobil 5% popusta vseeno!Pa priklop na računalnik mi ni nč računov!