1. cimbolj bela svetloba ni nujno plus
2. pr nightbraker zarnicah vsi hvalimo svetlobni tok, ki je ocitno boljsi v primerjavi z "ostalimi"
in se dodatno:
-NB zarnice niso pobarvane v neko barvo in zato "ta plavi" ne morejo tezit
-pa ne verjamem da bi z navadno halogensko zarnico skozi tok mocen filter(pri tebi moder) spravu cez vec svetlobe kt pri konkurenci(pri cemer nazivna moc ne sme presegat ZAKONSKih dolocil)
ps
bi bil pa zelo vesel, ce bi naredu direktno primerjavo kt sem jo jest navadne luci vs narva oz NB vs narva
direktna primerjava-kot sem par strani prej nalimal sliko odseva na zidu od dveh avtov z zelo podobnimi zarometi pri cemer je eden mel eno zarnico drugi pa drugo-seveda sta oba enako odddaljena od zidu
pss
skor sm pozabu: ko ti bodo crk zapisi v tej temi, da vidimo kok casa drzi v primerjavi z navadno inNB
ni problema slike bodo objavljene v parih dneh, takoj ko menjam žarnice in slikam...
Ok kokr sm jz razumel mas lahko te H1 za zasencene in dolge? Al so kaksne druge za dolge?
H3 so pa meglenke right?
Narobe si razumel...
H4 je žarnica ,ki je lahko dolga in kratka hkrati.
H7 ali H1 pa je lahko dolga ali kratka žarnica, moraš pogledat pod haubo in boš videl katera ti je dolga in katera kratka
Ja fora je, da mi dolga ne zgleda cist nc podobno H7... Men dolga zarnica k jo mam not zgleda identicno kot kratka? H7 men ne paše v avto. Mam 146 2000 letnik.
Seprav ce razumem, bi mogu potem h4 kupt za dolge al kako h1 pa je seveda za kratke?
Hvala. Tocn to mi je mankal, da mi je vse jasno s temi prekletimi zarnicami. Nikol se prej nism z njimi kaj prevec ukvarjal, pac uzel vn su na blagajno so mi dal neke nove pocen in to je to. Dokler enostavno nism zdej na dolgi poti opazu, kako slabo zaradi njih vidim.