DISPLAY AR 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

ivica21
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana-Vic

Ta problem ma skor usaka 156.Mal je use skupi slabo narejen in ko se segreje se skoraj nic ne vidi.
Uporabniški avatar
Zmaychek156
Alfa Junior
Alfa Junior
Vozilo: Alfa Romeo 156 1,9 JTD 115km
Kraj: Kranj

ivica21 napisal/-a:Ta problem ma skor usaka 156.Mal je use skupi slabo narejen in ko se segreje se skoraj nic ne vidi.
In zdej če bi jz to zamenjala, vrjetn nebi prvič pa ne zadnjič? Če je pri vseh isti problem?
Uporabniški avatar
SummerJam
Alfist
Alfist

pr men še ni tega :D in upam da tud nou :?
Slika
Cuore Sportivo is destiny
KVIZKO
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Zmaychek156 napisal/-a:
SummerJam napisal/-a:a ti ni nč puvedu kok hoče zanga?

u čem je pa problem da ga moreš menjat? :wink:
Nč ni še reku ne.
Problem je pa v tem, da ga je očitno vročina, svetloba, .... nekei z..... in zdj, ko recmo gretje prižgem, al pa če je zuni vroče, močna svetloba, se enostavno skoraj da nč ne wid, če je pa mrzlo pa drugač dela normalno. Sam me moti, če že mora bit nej vsaj dela :)
Moj displej pa nič ne da od sebe ko je minus ko pa se segreje notranjost pa dela normalno. Tudi podatki ostanejo ne resetira km, porabo povprečno...
Kdo mi bo pomagal razen da kupim novo ::():
Piki
Alfist
Alfist
Vozilo: AR 156 SW 2.4 JTD 10V
Kraj: Ljubljana

KVIZKO napisal/-a:
Zmaychek156 napisal/-a:
SummerJam napisal/-a:a ti ni nč puvedu kok hoče zanga?

u čem je pa problem da ga moreš menjat? :wink:
Nč ni še reku ne.
Problem je pa v tem, da ga je očitno vročina, svetloba, .... nekei z..... in zdj, ko recmo gretje prižgem, al pa če je zuni vroče, močna svetloba, se enostavno skoraj da nč ne wid, če je pa mrzlo pa drugač dela normalno. Sam me moti, če že mora bit nej vsaj dela :)
Moj displej pa nič ne da od sebe ko je minus ko pa se segreje notranjost pa dela normalno. Tudi podatki ostanejo ne resetira km, porabo povprečno...
Kdo mi bo pomagal razen da kupim novo ::():
Čudno, da imaš ravno obraten primer. Pri meni se slabo vidi, ko se segreje. Popravit se ga baje ne da, nov je pa svinjsko drag. Jaz sem se sprijaznil...
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Šentjernej

Je imel kdo že podoben problem!
Danes po ene 5dneh palim avto in se pelem kako minutko in opazm da display za BC ne dela,tut zvoka ni!Hallo!Potlej še 2krat ugasnem prižgem nč,pridem domov in odprem vrata in zapiska,da imam vrata odpte in stvar dela!
Porkaš pa ne more kar BC kr crknt pol pa kr od enkrat se prižgat!Ti špagetarji matr, nej dajo štrom kam drugam zvezat, k to ne znajo delat!
Odgovori
  • Informacija