Moderator: Tehnika moderatorji

In zdej če bi jz to zamenjala, vrjetn nebi prvič pa ne zadnjič? Če je pri vseh isti problem?ivica21 napisal/-a:Ta problem ma skor usaka 156.Mal je use skupi slabo narejen in ko se segreje se skoraj nic ne vidi.

Moj displej pa nič ne da od sebe ko je minus ko pa se segreje notranjost pa dela normalno. Tudi podatki ostanejo ne resetira km, porabo povprečno...Zmaychek156 napisal/-a:Nč ni še reku ne.SummerJam napisal/-a:a ti ni nč puvedu kok hoče zanga?
u čem je pa problem da ga moreš menjat?
Problem je pa v tem, da ga je očitno vročina, svetloba, .... nekei z..... in zdj, ko recmo gretje prižgem, al pa če je zuni vroče, močna svetloba, se enostavno skoraj da nč ne wid, če je pa mrzlo pa drugač dela normalno. Sam me moti, če že mora bit nej vsaj dela

Čudno, da imaš ravno obraten primer. Pri meni se slabo vidi, ko se segreje. Popravit se ga baje ne da, nov je pa svinjsko drag. Jaz sem se sprijaznil...KVIZKO napisal/-a:Moj displej pa nič ne da od sebe ko je minus ko pa se segreje notranjost pa dela normalno. Tudi podatki ostanejo ne resetira km, porabo povprečno...Zmaychek156 napisal/-a:Nč ni še reku ne.SummerJam napisal/-a:a ti ni nč puvedu kok hoče zanga?
u čem je pa problem da ga moreš menjat?
Problem je pa v tem, da ga je očitno vročina, svetloba, .... nekei z..... in zdj, ko recmo gretje prižgem, al pa če je zuni vroče, močna svetloba, se enostavno skoraj da nč ne wid, če je pa mrzlo pa drugač dela normalno. Sam me moti, če že mora bit nej vsaj dela
Kdo mi bo pomagal razen da kupim novo

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov