lizard napisal/-a:Mogoče danes Alfasport na Ižanski cesti s Thesisom malo pred peto?
Yes.
Sem že držal roko na levi ročki, da ti poblendam, ampak sem si premislil, ker nisem bil 100% če si ti, ker se tam vozi še en metalno svetlo siv Thesis in en temno siv . Sem se ti pa kontra plejal tik pred mostom čez AC.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
lizard napisal/-a:Mogoče danes Alfasport na Ižanski cesti s Thesisom malo pred peto?
Yes.
Sem že držal roko na levi ročki, da ti poblendam, ampak sem si premislil, ker nisem bil 100% če si ti, ker se tam vozi še en metalno svetlo siv Thesis in en temno siv . Sem se ti pa kontra plejal tik pred mostom čez AC.
Ti kar poblendaj ... bom vsaj končno videl čigav si. Čeprav nikol ne vem zakaj blendajo, ker večinoma zaradi tiste plastike (spojlerjev), ki visijo pod zadnjo premo.
Tist temno siv je pa tudi gor na Kureščku in vozi ga nek dohtar ... včasih si poblendava ... saj thesisov ni prav veliko. Je pa zanimivo .. ravno tega sem imel jaz v Nemčiji zacahnanega pa tip (Hrvat) ni hotel spustiti ... no čez par mesecev je pa ta avto pristal skoraj pri mojem sosedu.
Ti kar poblendaj ... bom vsaj končno videl čigav si. Čeprav nikol ne vem zakaj blendajo, ker večinoma zaradi tiste plastike (spojlerjev), ki visijo pod zadnjo premo.
Tist temno siv je pa tudi gor na Kureščku in vozi ga nek dohtar ... včasih si poblendava ... saj thesisov ni prav veliko. Je pa zanimivo .. ravno tega sem imel jaz v Nemčiji zacahnanega pa tip (Hrvat) ni hotel spustiti ... no čez par mesecev je pa ta avto pristal skoraj pri mojem sosedu.
Pa sem tega temno sivega ravno zadnjič opazil na križišču ko je speljeval, in sem takoj slišal da ni dizel, ampak skoraj sigurno V6. Drugače pa ko boš šel v pondeljek v LJ glej na levi strani oz. na drugi strani ceste, kot tista avtohiša, prodajajo plin, pa vrtnarija je še zadaj. No ena hiša naprej in parkirana bo temno siva kappa . Sem poanvadi od pon-pet tam.
Ko grem proti mestu prečkam križišče s peruzzijevo in potem malce naprej na levi strani? Na desni je pa Skink ... vsaj včasih je bil.
Se mi zdi, da tam nekje res videvam eno kapico. Je pa res, da se zadnjih nekaj mesecev redko vozim po tem delu Ižanke ... zjutraj v Grosuplje po škofeljčanki tamalo v vrtec, popoldan pa po ižanki ampak šele od tega križišča s Peruzzijevo. Včasih sem se pa res vozil predvsem po ižanki direkt v mesto.
Ja tisti temno siv thesis je 3.0 V6 ... takrat niti nisem gledal drugega kot 3.0 in na koncu sem prešaltal na 3.2
Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
Drugega v Thesis kot 3.0 ali 3.2 niti ne paše, ker je avto pretežek za 2.0 in 2.4, dizel pa pod pogojem da je 175 ali 185 konjski.
Ok dovolj off-topica .
lizard napisal/-a:Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
Drugega v Thesis kot 3.0 ali 3.2 niti ne paše, ker je avto pretežek za 2.0 in 2.4, dizel pa pod pogojem da je 175 ali 185 konjski.
Ok dovolj off-topica .
kdaj boš kaj pri plečnikovi cerkvi da ti nebo kappo sneg prekril hehe
lizard napisal/-a:Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
Ok dovolj off-topica .
kdaj boš kaj pri plečnikovi cerkvi da ti nebo kappo sneg prekril hehe
Do marca sigurno ne, ker nimam časa. Grem zdaj v LJ pa jutri takoj nazaj domov. Bi pa že bil čas, da skočimo na kakšno manjše srečanje.