Koga smo srečali - 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

lizard napisal/-a:Mogoče danes Alfasport na Ižanski cesti s Thesisom malo pred peto?
Yes.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfa sport napisal/-a:
lizard napisal/-a:Mogoče danes Alfasport na Ižanski cesti s Thesisom malo pred peto?
Yes.
Sem že držal roko na levi ročki, da ti poblendam, ampak sem si premislil, ker nisem bil 100% če si ti, ker se tam vozi še en metalno svetlo siv Thesis in en temno siv :). Sem se ti pa kontra plejal tik pred mostom čez AC.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

črna 159 2.4jdm limuzina, ob 10 uri, čez razcep Koseze na S obvoznico, kdo od tu? :|
Slika
Uporabniški avatar
SummerJam
Alfist
Alfist

v Kranjski Gori, pod Podkornom parkirana 166 sivo-modre barve in okoli 16h modra 156 vozila za mano od Kr. Gore do Lesc

kdo od tukaj?
Slika
Cuore Sportivo is destiny
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Danes na poti v Kr. Goro srečal tri 159-ice:
črna in stromboli siva SW, obe LJ reg., + stromboli KR reg.
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

lizard napisal/-a:
Alfa sport napisal/-a:
Yes.
Sem že držal roko na levi ročki, da ti poblendam, ampak sem si premislil, ker nisem bil 100% če si ti, ker se tam vozi še en metalno svetlo siv Thesis in en temno siv :). Sem se ti pa kontra plejal tik pred mostom čez AC.
Ti kar poblendaj ... bom vsaj končno videl čigav si. Čeprav nikol ne vem zakaj blendajo, ker večinoma zaradi tiste plastike (spojlerjev), ki visijo pod zadnjo premo.

Tist temno siv je pa tudi gor na Kureščku in vozi ga nek dohtar ... včasih si poblendava ... saj thesisov ni prav veliko. Je pa zanimivo .. ravno tega sem imel jaz v Nemčiji zacahnanega pa tip (Hrvat) ni hotel spustiti ... no čez par mesecev je pa ta avto pristal skoraj pri mojem sosedu.
rajko
Alfa Freak
Alfa Freak

včeraj na celovški rdeča 147 JTD. The boss tablica zadaj + alfa klub nalepka.
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

The Febo pozdravil na Betinu, dol z Lesc... :wave:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfa sport napisal/-a:
lizard napisal/-a:
Alfa sport napisal/-a: Yes.
Ti kar poblendaj ... bom vsaj končno videl čigav si. Čeprav nikol ne vem zakaj blendajo, ker večinoma zaradi tiste plastike (spojlerjev), ki visijo pod zadnjo premo.

Tist temno siv je pa tudi gor na Kureščku in vozi ga nek dohtar ... včasih si poblendava ... saj thesisov ni prav veliko. Je pa zanimivo .. ravno tega sem imel jaz v Nemčiji zacahnanega pa tip (Hrvat) ni hotel spustiti ... no čez par mesecev je pa ta avto pristal skoraj pri mojem sosedu.
Pa sem tega temno sivega ravno zadnjič opazil na križišču ko je speljeval, in sem takoj slišal da ni dizel, ampak skoraj sigurno V6. Drugače pa ko boš šel v pondeljek v LJ glej na levi strani oz. na drugi strani ceste, kot tista avtohiša, prodajajo plin, pa vrtnarija je še zadaj. No ena hiša naprej in parkirana bo temno siva kappa ;). Sem poanvadi od pon-pet tam.
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

čigave alfe pa so parkirane pred bivšim IST (Tacenska)? AR33, AR 145,...
Alfa sport
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ko grem proti mestu prečkam križišče s peruzzijevo in potem malce naprej na levi strani? Na desni je pa Skink ... vsaj včasih je bil.
Se mi zdi, da tam nekje res videvam eno kapico. Je pa res, da se zadnjih nekaj mesecev redko vozim po tem delu Ižanke ... zjutraj v Grosuplje po škofeljčanki tamalo v vrtec, popoldan pa po ižanki ampak šele od tega križišča s Peruzzijevo. Včasih sem se pa res vozil predvsem po ižanki direkt v mesto.
Ja tisti temno siv thesis je 3.0 V6 ... takrat niti nisem gledal drugega kot 3.0 in na koncu sem prešaltal na 3.2
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
Drugega v Thesis kot 3.0 ali 3.2 niti ne paše, ker je avto pretežek za 2.0 in 2.4, dizel pa pod pogojem da je 175 ali 185 konjski.
Ok dovolj off-topica :oops:.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

lizard napisal/-a:Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
Drugega v Thesis kot 3.0 ali 3.2 niti ne paše, ker je avto pretežek za 2.0 in 2.4, dizel pa pod pogojem da je 175 ali 185 konjski.
kdaj boš kaj pri plečnikovi cerkvi :D da ti nebo kappo sneg prekril hehe
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kovach napisal/-a:
lizard napisal/-a:Ja dobro si povedal, tam kjer se križa s Peruzzijevo. Vendar se moraš peljalti v LJ, kajti če se pelješ kontra ne vidiš, ker je malo skrito.
kdaj boš kaj pri plečnikovi cerkvi :D da ti nebo kappo sneg prekril hehe
Do marca sigurno ne, ker nimam časa. Grem zdaj v LJ pa jutri takoj nazaj domov. Bi pa že bil čas, da skočimo na kakšno manjše srečanje.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ja lahko bi ja...več na zs
Zaklenjeno
  • Informacija