Ne ti meni " si teh let" ker boš še prehitro na mojem mestuOzi napisal/-a:To že mal na fatanika vleče, če iščeš kaj takšnega kar znamka trenutno ni očitno sposobna ponuditalro napisal/-a:...če že vem da bo moj naslednji avto tudi Alfa sem fanatik ?
.in ja vem....ti si zdaj iz teh "let" in boš verjetno posegel po 1.9JTDm...
Če iščeš nekaj kar ti znamka ne nudi, je prav da zamenjaš znamko, po drugi strani pa si mislim, da če se imaš za alfista boš vedno našel Alfo zase. Najbolj lovska pa mi je ta, ko nekdo reče "ja saj ta in ta Alfa bi mogoče še bila zame ampak je predraga". Se pravi da ponudba je, samo ni za "tvoj" žep. Itak pa ne bomo prišli nikoli temu do konca, saj ima mogoče vsak po svoje prav. Glej, veš da se ne kopam v denarju, sploh sedaj gre denar v cement namesto v avtomobile, zato pa bom racionalen in se bom še nekaj let vozil z 156, potem pa jo zamenjal za 159 sw, če bo le mogoče za TI, če se ne premislim bo skoraj sigurno 1.8 TBi (ne 1.9 jtdm
Pa noben mi ni na rep stopil in verjemi da mi je najmanjši problem napisat poimensko na koga leti post
transformator napisal/-a:Uf ta tema je pa polna matuzalemskih postov...clovek more prav po kokice it, da se prebije cez.
Drugače pa tudi jaz recimo da razumem kaj hoče Unicorn povedat, samo mogoče način ni pravi, ker če bi vse to govoril ko bi sedeli za mizo bi bilo eno, tako pa napiše esej na katerega bi moral odgovarjati in spraševati po točkah, a kaj ko narediš prvi "refresh" je že 25 postov vmes ki ti dvignejo pritisk
Itak da spora niUnicorn napisal/-a:tisti krog ljudi ki se razumemo in dobro vemo kaj kdo misli... morebiten spor bomo pa reševali mimo Itak spora ni, vseeno pa lahko kakšno rečemo v tej smeri ker v jeseni po vsej verjetnosti prihajam v tvoje konce. Al pa tut ne - glavno da se dobimo kaj in pustimo debato na forumu.
in se zvrnil nekam v kot Aja, da ne pozabim
Fanatiki oz. alfisti so:
1.) Alfista
2.) AR164TB - verjetno Extra Alfist-fanatik,vozim Alfe že 25 let
3.) minimi
4.) serpenx
5.) Teo
6.) Turtle ...ki še vedno ve, ali je ta tema sama sebi namen
7.) Uroš
8.) GTAm
9.) alro