- Crknila zadnja žarnica za osvetlitev tablice
- menjava diskov+ploščic pri 120k Km. Sicer so bili tudi spredaj še kar OK, samo raje preventivno menjam, kot pa da sem v negotovosti.
- priklop na računalnik (0 errors) -> fakin 40€ za 5min dela

Prilimaj link prav bržTribesMan napisal/-a:Pa ljudje božji... a si ne znate kupit kabla za priklop na motorno elektroniko?
Stane 15€ skupaj s poštnino s kitajske. Program je pa FiatECUScanner, zastonj za basic verzijo.
Nevem zakaj podpirate zlatarje na servisih.

Potem pa pač ni šanse, kaj naj zdaj jazmoofdi napisal/-a:Nihče ne napada, samo tolko kilometrov so mogle bit večinoma relacije pa bolj umirjena vožnja.Pepsi napisal/-a:Jaz sem prejšnji vikend zamenjal diske na BMWju 528i avtomatik, no in zadnji pri 253.000km še niso bili dotrajani oziroma bi se dalo še kakšnih 20.000 km narediti z njimi bili pa so prvovgradnja, kot tudi pakne za ročno zavoro katere pa so bile dotrajane. Upoštevaj tudi, da se na avtomatiku zavore več uporabljajo, ker načeloma ne zaviraš oziroma zmanjšuješ hitrosti vozila z motorjem.moofdi napisal/-a: Ja,ja... in kje se je vozila mečka da so pr 190.000km še original diski? Po luftu?![]()
Recimo jst sm na moji 166ki 3.0 lansko leto zamenjal komplet zadnje diske + ploščice. Če zapaše se jih tud konkretno uporabi, sploh na kakšni ovinkasti cesti. Pa je po nekje 15kkm že zaznaven rob na diskih, vrjetno pa skupno več kot 50kkm ne bojo zdržali pa bo potrebno spet menjat.
Nikjer nisem napisal da ni možno, samo pri malo bolj dinamični vožnji, pa kakšni zlorabi sem in tja ni šanse 200kkm+ da držijo.
Pa lp.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost